Η πριγκίπισσα Σάρλοτ/ Φωτογραφία: kensingtonroyal
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ/ Φωτογραφία: kensingtonroyal
Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη ότι η πριγκίπισσα Σάρλοτ μοιάζει εκπληκτικά με την ανιψιά της Νταϊάνα


«Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γονίδια από τους Σπένσερ. Μοιάζετε τόσο πολύ», «Μοιάζεις πολύ με την πριγκίπισσα Σάρλοτ», «Για λίγα λεπτά νόμιζα ότι έβλεπα την πριγκίπισσα Σάρλοτ», «Τώρα ξέρουμε πόσο απίστευτα όμορφη θα είναι η πρίγκιπισσα Σάρλοτ στο μέλλον».

H φωτογραφία που δημοσίευσε η Λαίδη Κίτι Σπένσερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άφησε έκπληκτους τους followers της.

Μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία ήταν αρκετή για να δείξει την ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ, ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έβγαλε από το συρτάρι των αναμνήσεών της ένα καρέ από την πρώτη της ημέρα στο σχολείο: η ζωηράδα στο βλέμμα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, η στάση του σώματος και το ντύσιμο ήταν τα στοιχεία που έκαναν τους followers να σημειώσουν την ομοιότητά της με την Σάρλοτ. 

Η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral: η μικρή Σάρλοτ μέχρι πρότινος χαρακτηριζόταν ως η παιδική εκδοχή της «βασίλισσας Ελισάβετ».

Nα, όμως, που μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να δείξει ότι η μικρή πριγκίπισσα κουβαλά κομμάτι από την οικογένεια της γιαγιάς της που έχει γνωρίσει μόνο μέσα από φωτογραφίες και μικρές ιστορίες.

Η σύγκριση μεταξύ των δύο φωτογραφιών -από την πρώτη ημέρα των δύο κοριτσιών στο σχολείο- ήταν αναπόφευκτη. 

 kensingtonroyal/ Instagram -kitty.spencer/ Instagram
kensingtonroyal/ Instagram -kitty.spencer/ Instagram

«Πρώτη μέρα στο σχολείο #throwback»  έγραψε χαρακτηριστικά η Λαίδη Κίτι Σπένσερ στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

 

 

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ μπορεί να μην πρόλαβε γνωρίσει την γιαγιά της, ωστόσο, είναι φανερό ότι στο DNA της υπάρχει κάτι από εκείνη. 

ΑP Images
ΑP Images