Η Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτογραφία: zeta_makripoulia_official/instagram
Η Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτογραφία: zeta_makripoulia_official/instagram
ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Γοητεία άλλης εποχής -Οι εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια επί σκηνής στον Γιούγκερμαν


Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στον Γιούγκερμαν και εντυπωσιάζει πάνω στη σκηνή. 

Η ηθοποιός καλείται να ενσαρκώσει τον διπλό ρόλο της μητέρας και της ερωμένης του γοητευτικού τυχοδιώκτη για τις ανάγκες της ομώνυμης παράστασης που έκανε χθες πρεμιέρα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο θέατρο Πορεία για να απολαύσει το σπουδαίο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη.

Τον εμβληματικό ήρωα του Μ. Καραγάτση ενσαρκώνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική θεατρική παραγωγή φέτος μιας και το κόστος της έχει ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη στο προφίλ της:

Δείτε τις φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια:

(Πατήστε δεξιά στο βελάκι για να τις δείτε όλες)

«Διαβάζοντας ξανά το καλοκαίρι το βιβλίο, γιατί το είχα διαβάσει και στο παρελθόν, θυμάμαι ότι τελειώνοντας το, ήμουν πλημμυρισμένη από συναισθήματα. Αρχικά, νόμιζα ότι διάβασα την αυτοβιογραφία κάποιου υπαρκτού προσώπου. Δηλαδή, για μένα ο Γιούγκερμαν κάπου υπάρχει, κάπου έχει ζήσει. Νομίζω ότι αυτό που με συγκίνησε περισσότερο ήταν η διαδρομή του ήρωα, η αναζήτηση της ταυτότητάς του και ο αγώνας του να νιώσει την αγάπη που διατρέχει όλο το έργο» δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης: «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση σε διασκευή Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου

H Ζέτα Μακρυπούλια το τόλμησε! Εκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο