AP Images
AP Images
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο παραιτήθηκε η προσωπική βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ


Στο βιογραφικό της Melissa Toubati αναφέρεται μια σημαντική προυπηρεσία: για έξι μήνες διετέλεσε προσωπική βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ.

Αυτή, όμως, την συνεργασία φαίνεται ότι η Melissa δεν θέλει πια να την θυμάται.

Στις αρχές Νοεμβρίου, σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι η 39χρονη Melissa, το «δεξί χέρι» της δούκισσας του Σάσεξ παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της στο Παλάτι.

Eίναι ο άνθρωπος που συνεβάλε καθοριστικά στην επιτυχία του βασιλικού γάμου, που κατηύθυνε σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνιακή πολιτική του βασιλικού ζεύγους, και υπήρξε η συντονίστρια του καθημερινού προγράμματος της Μέγκαν Μαρκλ.

Έξι μήνες μετά τον γάμο του ζευγαριού, η Melissa διέκοψε την συνεργασία με δική της πρωτοβουλία. Ο λόγος μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστός και μάλιστα το Παλάτι άφησε να εννοηθεί ότι δεν φέρει ευθύνη γι’αυτή την απόφαση, αφού εκτιμούσε απεριόριστα την παρουσία και την απόδοση της Melissa.

Η αλήθεια λάμπει πάντα- ακόμα, κι αν κάποιες φορές αργεί να συμβεί αυτό: ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Melissa παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της απασχολεί αυτή τη στιγμή τα διεθνή μμε.

Οι υπερβολικές απαιτήσεις και η πίεση της Μέγκαν Μαρκλ στη Μelissa την έκαναν να ξεπεράσει τα όριά της, όπως αναφέρουν οι πηγές. Τα καθήκοντά της ολοένα αυξάνονταν και στο τέλος η 39χρονη ξέσπασε.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται δημοσίευμα της Sun, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Melissa να ξεσπάσει σε κλάματα. 

 

«H Μelissa είναι άψογη επαγγελματίας και φανταστική στη δουλειά της, αλλά τα πράγματα έφτασαν σε οριακό σημείο και ήταν καλύτερο και για τους δυο, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους» αναφέρει πηγή στη Mirror.