H βασίλισσα Ελισάβετ/ Φωτογραφία: AP Images
H βασίλισσα Ελισάβετ/ Φωτογραφία: AP Images
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΖΙ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Τζορτζ που δεν έχουμε ξαναδεί


Ουδέν κρυπτόν υπό τον φωτογραφικό φακό: μοιάζει με έναν «αξονικό τομογράφο» των στιγμών μας.

Αδιαμφισβήτητα, οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενός πορτρέτου είναι τα πρόσωπα που απεικονίζονται... ή μήπως όχι; Υπάρχουν κάποιες μικρές, -πολύ μικρές!- λεπτομέρειες που είναι ικανές να κλέψουν την προσοχή μας.

Οπως, για παράδειγμα, η λεπτομέρεια που βρίσκεται σε αυτή την φωτογραφία με κεντρικό πρόσωπο την βασίλισσα Ελισάβετ και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πριν λίγες ημέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε την στιγμή που με υπερηφάνεια κοιτούσε το πορτρέτο της. Ομως, στη μία άκρη του καρέ, βρίσκονται οι πραγματικοί «πρωταγωνιστές». Με την απαραίτητη μεγέθυνση καταφέραμε να δούμε μια «συλλεκτική» royal φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της βασίλισσας: τα δισέγγονά της.

Τον Μάρτιο που μας πέρασε, σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, με τίτλο «The Queen’s Green Planet», η ίδια είχε εκφραστεί με ιδιαίτερα ζεστό τρόπο για την σχέση που την ενώνει μαζί τους.

Όσο η οικογένειά της μεγαλώνει, η ατμόσφαιρα στο Παλάτι γίνεται ολοένα και πιο χαρούμενη: η «άτακτη» παρουσία των παιδιών είναι διασκεδαστική για εκείνη.

Getty Images/ Ideal Image
Getty Images/ Ideal Image

Στην φωτογραφία που διακρίνεται πάνω στο τραπέζι της αίθουσας του Παλατιού -απεικονίζονται (σσ. ομολογουμένως όχι τόσο καθαρά!) τα δισέγγονα της βασίλισσας (η πριγκίπισσα Charlotte, ο πρίγκιπας George, η Savannah και η Isla Phillips- εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας από τον γιο της, Peter- και η Μia Tindall- εγγονή της πριγκίπισσας Άννας από την κόρη της, Zara Tindall-) και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ κρατά στην αγκαλιά της την πριγκίπισσα Charlotte, και ο πρίγκιπας George ποζάρει όρθιος στη μέση της φωτογραφίας.

Την ακριβή ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας δεν την γνωρίζουμε, ωστόσο είναι φανερό ότι έχει τραβηχτεί λίγα χρόνια πριν.

Getty Images/ Ideal Image
Getty Images/ Ideal Image