Η εμφάνιση της Gisele στο Met Gala το 2018/AP Images
Η εμφάνιση της Gisele στο Met Gala το 2018/AP Images
GISELE BUNDCHEN

Το πιο sexy insta-video του 2018, μας το χάρισε η Ζιζέλ


Όταν είδαμε για πρώτη φορά το video της Gisele Bundchen, στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μας.

Ότι πρέπει να προσέχουμε καθημερινά τη διατροφή μας και να βάλουμε την άσκηση στην ζωή μας, ότι ίσως πρέπει να ξεκινήσουμε χορό και ότι πρέπει να είμαστε πιο απλές τόσο στιλιστικά, όσο και στο μακιγιάζ αλλά και το hairtsyle μας.

Η Gisele μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα στα social media μας δείχνει πόσο απλή είναι στην καθημερινότητά μας.

Επιβεβαιώνει συνεχώς ότι τον τίτλο της πιο ωραίας γυναίκας του κόσμου, δεν τον έλαβε τυχαία.

Όσο για το insta video που είδαμε ξανά και ξανά, πραγματικά με αυτό μείναμε άφωνοι. Και να σας πούμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που το είδαμε πολλές φορές.

Μέχρι στιγμής τα views είναι περίπου 7,664,000 και αν μπαίνετε καθημερινά θα δείτε ότι ο αριθμός όλο και αυξάνεται.

Μία από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στο instagram της η Gisele/ instagram @gisele
Μία από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στο instagram της η Gisele/ instagram @gisele

Στο video που μοιράστηκε μαζί μας η Gisele μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες. Με ένα μαύρο κολάν και ένα απλό, λευκό t-shirt το οποίο έχει δέσει στην κοιλιά της δείχνει πόσο πολύ της αρέσει ο χορός και πως το σώμα της έχει μάθει να κινείται άψογα στο ρυθμό της μουσικής. 

Όπως αναφέρει και η ίδια στη λεζάντα του post, όποιος χορεύει διώχνει μακριά τη θλίψη.

Ναι η Gisele μέσα από αυτό το video απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι τόσο απλή και όμως τόσο sexy. Ανακαλύψαμε για εκείνη ότι λατρεύει το χορό και μάλιστα διαθέτει ταλέντο, ενώ μπήκαμε σε σκέψεις πως είναι ένα τέλειο είδος γυμναστικής που πρέπει άμεσα να δοκιμάσουμε.

Αν είναι μάλιστα η σιλουέτα μας να γίνει ανάλογη σαν της Gisele, δεν είναι να χάνουμε χρόνο!