AP/Michel Euler
AP/Michel Euler
GRACE JONES

Η iconic Grace Jones περπάτησε και τραγούδησε στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger -Το εντυπωσιακό disco show


Η συνεργασία του Tommy Hilfiger με την ηθοποιό Zendaya έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το Σάββατο.

Το θέμα του σόου ήταν disco και η κολεξιόν Tommy x Zendaya είναι εμπνευσμένη από το σόου του 1973 «Battle of Versailles».

Το εμβληματικό σόου έβαλε στον χάρτη την αμερικανική μόδα ενώ χρησιμοποίησε μαύρα μοντέλα, κάτι που ήταν σπάνιο εκείνη την εποχή.

Το μυστικό όπλο του φετινού σόου ήταν η εμφάνιση του super model και τραγουδίστριας Grace Jones.

Το iconic μοντέλο είχε εμφανιστεί και στο original show, ενώ αυτή τη φορά έκλεισε το σόου ερμηνεύοντας το τραγούδι της «Pull Up to the Bumper».

Στα 70 της χρόνια, τα «έσπασε», φορώντας ένα χρυσό κορμάκι με μια τεράστια ζώνη, ένα μεταλλιζέ ριγέ σακάκι και κόκκινες over the knee μπότες, ενώ είχε τα κοντά μαλλιά της ράστα.

AP/Michel Euler
AP/Michel Euler

Το ageless μοντέλο χόρεψε σε όλη την πασαρέλα, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σόου, που άφησε το κοινό με ανοιχτό το στόμα πριν την καταχειροκροτήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legend Grace Jones dances down the @tommyhilfiger x @zendaya runway @harpersbazaarus @gracejonesofficial #pulluptothebumperbaby #GraceJones #Tommy #PFW #Zendaya

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Fritton (@nicolefritton) στις 2 Μάρ, 2019 στις 4:09 μμ PST

AP/Michel Euler
AP/Michel Euler

Το κορμί της μοιάζει αψεγάδιαστο, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι διαχρονική.

AP/Michel Euler
AP/Michel Euler

Το runway γέμισε από μαύρα μοντέλα, όλων των σωματότυπων και ηλικιών, σε μια επίδειξη μόδας, ύμνο στην διαφορετικότητα και εμπνευσμένη από τα 70s και 80s.

AP/Michel Euler
AP/Michel Euler

 

 

AP/Michel Euler
AP/Michel Euler