Eurovision 2019: Έτσι εμφανίστηκε η Τάμτα στον Α' ημιτελικό  | 0 bovary.gr
Eurovision 2019: Έτσι εμφανίστηκε η Τάμτα στον Α' ημιτελικό | 0 bovary.gr
14|05|2019 19:00
SHARE
EUROVISION 2019

Eurovision 2019: Έτσι εμφανίστηκε η Τάμτα στον Α' ημιτελικό


Το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου, οι προβολείς στην σκηνή του α’ ημιτελικού του 64ου διαγωνισμού της Εurovision που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ άναψαν και η παρουσία της Τάμτα έλαμψε.

Η Τάμτα, εκπροσωπώντας την Κύπρο, ανέβηκε πρώτη σκηνή και  ερμήνευσε το τραγούδι με τίτλο Replay σε σύνθεση των Alex Papaconstantinou, Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Albin Nedler, Kristoffer Fogelmark.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της:

 

 

Aς θυμηθούμε τα λόγια της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, προσωπικής στιλίστριας και στενής συνεργάτιδας της Τάμτα, στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» για την εμφάνιση της τραγουδίστριας επί σκηνής.

Η custom made δημιουργία που φόρα η Τάμτα έχει την υπογραφή των MI-RO και της Maliya.

«Το ρούχο της Τάμτα είναι μία κατασκευή. Δεν είχαμε ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Είχαμε να λύσουμε θέματα που ήταν αρκετά σοβαρά. Δεν υπάρχει ύφασμα στο ρούχο, είναι διάφανο πλαστικό.  Επρεπε να λειτουργήσει σαν ρούχο στην εφαρμογή του και να μην είναι απλό διάφανο πλαστικό. Δεν είναι μπότες, είναι μια πολύ ειδική κατασκευή που μοιάζει με γκέτα. Σαν κάλτσα. Μας πήρε τέσσερις εβδομάδες να το ολοκληρώσουμε. Είναι σαν γλυπτό επειδή  είναι άκαμπτο το υλικό. Ολα έγιναν με τεχνογνωσία και υποδομή από τους σχεδιαστές». 

Να σημειώσουμε ότι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι οι σχολιαστές των δύο ημιτελικών και του τελικού.

Διαβάστε επίσης: H Tάμτα αναχώρησε για το Τελ Αβίβ μαζί με την κούκλα κόρη της, Αννυ -Οι πρώτες εικόνες