Εβελίνα Παπούλια, Φωτογραφία: NDP photo agency
Εβελίνα Παπούλια, Φωτογραφία: NDP photo agency
20|09|2019 11:59
SHARE
GIRLY ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H Εβελίνα Παπούλια σε μια εμφάνιση που μας θύμισε την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου


Η Εβελίνα Παπούλια έκανε μια girly εμφάνιση στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Η αγαπημένη ηθοποιός παρακολούθησε την παρουσίαση του προγράμματος για την καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020, η οποία προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.  

Η Εβελίνα Παπούλια φορώντας ένα μίνι τιρκουάζ φόρεμα με δερμάτινη ζώνη στη μέση και μαύρες μπότες τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων. 

Η ηθοποιός συνομίλησε με συναδέλφους της, όπως τον Ρένο Χαραλαμπίδη και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. 

Με τις υπέροχες αναλογίες της, η Εβελίνα Παπούλια υποστήριξε ένα άκρως νεανικό και μοντέρνο look. To τιρκουάζ φόρεμα που επέλεξε ταίριαζε με τα ανοιχτόχρωμα μάτια της. 

Επίσης με τις μαύρες western μπότες της, έδωσε ένα ροκ χαρακτήρα στην εμφάνισή της και μάς άρεσε πολύ.

Σημειώνουμε ότι οι καουμπόικες μπότες είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει στη BOVARY: «Ο χρόνος δεν με απασχολεί. Μου αρέσει που με βλέπω να γερνάω. Αν σκεφτείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν τον εαυτό τους να γερνάει, είτε γιατί δεν θέλουν είτε γιατί δεν ζουν. Στην εποχή μας δεν σου επιτρέπεται να έχεις ρυτίδα. Η ρυτίδα δεν κάνει τον άνθρωπο, αλλά η προσωπικότητα κι αυτό που έχει μέσα του. Εχω παρατηρήσει ότι στον φακό φαίνομαι μεγαλύτερη και στην ζωή μου μικρότερη». 

Ρένος Χαραλαμπίδης-Εβελίνα Παπούλια, Φωτογραφία: NDP photo agency
Ρένος Χαραλαμπίδης-Εβελίνα Παπούλια, Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Εβελίνα Παπούλια έχει επίσης σημειώσει στη BOVARY και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Εχω μια έντονη αίσθηση ελευθερίας. Μοιάζω σ΄αυτό του μπαμπά μου, και στην όψη. Ηταν ένα πολύ ελεύθερο πνεύμα. Είχε τον δικό του τρόπο να ζει την ζωή του. Η μητέρα μου, πιο στιβαρή, αβαν-γκαρντ προσωπικότητα, αλλά και προχωρημένη για την εποχή της. Με τα χρόνια έχω συνειδητοποιήσει ότι μόνο εγώ, αν θέλω, καταπιέζομαι. Αν δεν πιεστείς, δεν καταφέρνεις πράγματα. Θέλει και λίγο όριο η ελευθερία». 

Εβελίνα Παπούλια-Μαριάννα Κάλμπαρη, Φωτογραφία: NDP photo agency
Εβελίνα Παπούλια-Μαριάννα Κάλμπαρη, Φωτογραφία: NDP photo agency