Ndp
Ndp
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Πόπη Τσαπανίδου πόσταρε φωτογραφία με την κόρη της -Μοιάζουν πολύ [εικόνα]


Τα παιδιά της είναι η δύναμή της.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια γυναίκα που καταφέρνει να συνδυάζει καριέρα και οικογένεια με τον πιο ισορροπημένο τρόπο.

Μεγαλώνει τις τρεις κόρες της με αφοσίωση και τις καμαρώνει. Με την μεγάλη της κόρη, Εύα, πόζαρε η Πόπη Τσαπανίδου στον φακό και μοιράστηκε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Εύα Μανωλαράκη είναι η μεγάλη κόρη της δημοσιογράφου και η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Η Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξή της στο Votre Beaute είχε μιλήσει για την απόφασή της να δημοσιοποιήσει την προσωπική της ιστορία: την απώλεια του συζύγου της και τις δυσκολίες του μεγαλώματος των παιδιών της.

«Δεν είναι εύκολο να ζεις σε μονογονεϊκή οικογένεια. Είναι πρόβλημα για τα παιδιά, μπορεί να πέσουν εύκολα θύματα bullying στον κοινωνικό τους περίγυρο, να κακοποιούνται από άλλα παιδιά. Δεν θέλουν τα παιδιά να ξεχωρίζουν, δεν τους είναι εύκολο να πουν ότι ζουν μόνο με την μαμά τους και ότι δεν έχουν προφέρει τη λέξη "μπαμπάς". Όταν μεγάλωσαν τα κορίτσια, τότε θεώρησα πως πρέπει να το πω. Για να δημιουργήσω προοπτική σε γυναίκες που περνούν ανάλογα. Διότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, φτάνει να πιστέψουμε και να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας».

 

 

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on Mar 19, 2017 at 7:09am PDT