Στην αντεπίθεση ο Αλβάρο -Καταθέτει χαρτί στο δικαστήριο ότι η Αθηνά Ωνάση πάσχει από μανιοκατάθλιψη
ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ

Στην αντεπίθεση ο Αλβάρο -Καταθέτει χαρτί στο δικαστήριο ότι η Αθηνά Ωνάση πάσχει από μανιοκατάθλιψη

Μετά την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει το σπίτι, τα άλογα και τα αυτοκίνητα του λίαν συντόμως πρώην συζύγου της, ο Αλβάρο πέρασε στην -αντεπίθεση καταθέτοντας αγωγή 10 εκατομμυρίων δολαρίωνγια τη βλάβη που δημιούργησε η εν διαστάσει σύζυγος του στην καριέρα του ως ιππέα και μάλιστα με διακρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο site, που επικαλείται το Λοιπόν, ο «Ντόντα» βγάζει έναν ακόμη διαπραγματευτικό «άσο» από το μανίκι του, προκειμένου να δικαιολογήσει ενώπιον του δικαστηρίου τις απιστίες του κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, διακεκριμένη ψυχίατρος της Βραζιλίας θα καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας προσκομίζονται γνωμάτευση πως η Αθηνά Ωνάση έπασχε από χρόνια μανίο-κατάθλιψη και δεν μπορούσε καν να εκτελέσει τα στοιχειώδη συζυγικά της καθήκοντα, εννοώντας φυσικά τις προσωπικές επαφές μεταξύ του ζευγαριού!

Με αυτόν τον τρόπο ο Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο σκοπεύει να απαντήσει στα περί απιστίας από το δεύτερο χρόνο της σχέσης τους με τα σχετικά στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν ήδη συλλέξει οι δικηγόροι της Αθηνάς.

«Ο Αλβάρο έκανε πολλές υποχωρήσεις στη ζωή του και την καριέρα του για να βρίσκεται στο πλευρό της Αθηνάς, θα κάνει τα πάντα για να πάρει όλα όσα του ανήκουν» δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα άτομο από την πλευρά του Αλβάρο.