Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να κάνει παιδιά
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Φουλ επίθεση στην Αθηνά Ωνάση εξαπολύει βραζιλιάνικο διαδικτυακό περιοδικό.

Ενώ το διαζύγιο του ζευγαριού εξελίσσεται σε μια κόντρα μέχρις εσχάτων, τα δημοσιεύματα για το τι οδήγησε την χρυσή κληρονόμο και τον Βραζιλιάνο αθλητή στο χωρισμό παίρνουν «φωτιά». Τα περισσότερα αναφέρονται στις εξωσυζυγικές σχέσεις του Αλβάρο και άλλα στην Αθηνά, αναφέροντας, κυρίως, ότι πάσχει από κατάθλιψη. 

Και το νέο βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρεται στην Αθηνά και δίνει έναν άλλο λόγο χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι. 

Τίτλος του δημοσιεύματος «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα». 

Το βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση δημιουργήθηκαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Αναφέρει, μάλιστα, ότι το ζευγάρι είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί, κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω του προβλήματος της χρυσής κληρονόμου. 

Μάλιστα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Αλβάρο θα προβάλλει το εν λόγω επιχείρημα και στο δικαστήριο της Ελβετίας που θα εκδικάσει το διαζύγιό της και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ.