H Eιρήνη Κολιδά με δικό της περιοδικό -Δείτε το τεύχος που κυκλοφορεί με εφημερίδα [εικόνα] | 0 bovary.gr
H Eιρήνη Κολιδά με δικό της περιοδικό -Δείτε το τεύχος που κυκλοφορεί με εφημερίδα [εικόνα] | 0 bovary.gr
ΤΟ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΡΙΑΣ

H Eιρήνη Κολιδά με δικό της περιοδικό -Δείτε το τεύχος που κυκλοφορεί με εφημερίδα [εικόνα]


Η συμμετοχή στο Survivor άνοιξε νέες επαγγελματικές πόρτες στη «μαχήτρια» Eιρήνη Κολιδά.

Οι φωτογραφίσεις έρχονται η μία μετά την άλλη και εκείνη φαίνεται να ζει το όνειρό της. Μπορεί η συμμετοχή της στο reality να ολοκληρώθηκε πρόωρα, ωστόσο φαίνεται ότι πρόλαβε να γοητεύσει το κοινό.

Οι σωματικές της αναλογίες, λόγω της επαγγέλματός της (σσ είναι personal trainer) εντυπωσιάζουν και εκείνη ξέρει να τις αναδεικνύει. Η Ειρήνη Κολιδά μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα: ένα περιοδικό με την υπογραφή της που κυκλοφορεί μαζί με σαββατιάτικη εφημερίδα. Η φωτογραφία που δημοσίευσε συνοδεύτηκε από την λεζάντα: «Αυτό το Σάββατο μοιράζομαι μαζί σας τα μυστικά μου για υγεία ομορφιά και ευεξία... Survival secrets». Η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη για το νέο της εγχείρημα, γι’αυτό και θέλησε να το μοιραστεί με τους φίλους της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ειρήνη Κολιδά, έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του παιχνιδιού για συμμετοχή της στο Survivor 2. Και εκείνη την σκέφτεται σοβαρά...