Η επίσημη καμπάνια των Dolce & Gabbana με τη Μαρία Ολυμπία  | 0 bovary.gr
Η επίσημη καμπάνια των Dolce & Gabbana με τη Μαρία Ολυμπία | 0 bovary.gr
DOLCE & GABBANA

Η επίσημη καμπάνια των Dolce & Gabbana με τη Μαρία Ολυμπία


Το σόου του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν ένα υπερθέαμα.

Είδαμε στο catwalk γόνους πλούσιων οικογενειών, social media influencers και παιδιά διάσημων προσωπικοτήτων. Ανάμεσά τους, ξεχώρισε η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία και η Lady Aμέλια Γουίντσορ, εγγονή του Δούκα του Κεντ, ξάδελφου της βασίλισσας (είναι η 36η στη σειρά για το θρόνο). Το ύφος και η ατμόσφαιρα του σόου στην Εβδομάδα Μόδας «έντυσε» και την επίσημη φωτογράφιση του οίκου για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα της επόμενης σεζόν.

Τόσο η Μαρία Ολυμπία όσο και η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσαν στον λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθρια αγορά στο Παλέρμο της Ιταλίας.

Mάλιστα το concept ήθελε τους millennians (Είναι η γενιά των γεννημένων μεταξύ 1981-2000. H γενιά που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, η γενιά των social media, της καλής ζωής, της ταχύτητας, του «εγώ») ανάμεσα σε πωλητές και περαστικούς. Στην ίδια καμπάνια, βλέπουμε μεταξύ άλλων, την κόρη του Αντι Γκαρσία, Αλεσάντρα Γκαρσία- Λορίντο, την Σόνια Μπεν Αμάρ και την κόρη του ηθοποιού Tζέιμι Φοξ, Κορίν.

Η Μαρία Ολυμπία και η Lady Αmelia Windsor είναι δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας του οίκου και στα καρέ τις βλέπουμε να ποζάρουν με αέρα μοντέλου.