shutterstock
shutterstock
ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ

Εξαλλος ο Σον Πεν με τον Ελληνα φίλο της κόρης του


Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τη στιγμή που ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ο Σον Πεν βρέθηκε μαζί με την πρώην σύζυγο του, Ρόμπιν Ράιτ και τον ελληνικής καταγωγής σύντροφο της κόρης του, Τζίμι Γιαννόπουλος, στο εστιατόριο Le Gamin, στη Νέα Υόρκη.

Αφού γευμάτισαν, οι τρεις τους βγήκαν έξω από το μαγαζί, αλλά τότε ήταν η στιγμή που «άναψαν» τα αίματα και ξεκίνησε ο καυγάς.

Η οργή του διάσημου ηθοποιού απέναντι στον Τζίμι Γιαννόπουλος ήταν τόσο έντονη που αποδεικνύεται σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε.

Ο Σον Πεν έμοιαζε να κατηγορεί τον μουσικό για κάποιο θέμα σοβαρό, δείχνοντας μάλιστα κάτι από το κινητό του στον σύντροφο της 24χρονης κόρης του, και τότε η Ρόμπιν Ράιτ, ξέσπασε σε λυγμούς.

Αμέσως μετά, ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε να παρηγορήσει την πρώην σύζυγό του, ενώ και ο Τζίμι Γιαννόπουλος την πήρε αγκαλιά.

Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή σχετικά με το περιστατικό, ωστόσο μάλλον επρόκειτο για κάποιο ζήτημα που αφορά την Ντίλαν Πεν για αυτό και ήταν παρούσα και η μητέρα της.

 

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες του Σον Πεν την ώρα του καυγά σε ένα βίντεο.