apimages
apimages
20|06|2017 11:05
SHARE
ΣΤΑΡ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ

Τζένιφερ Λόπεζ -Αλεξ Ροντρίγκεζ: Το αστρονομικό ποσό που κόστισε το ταξίδι τους στη Γαλλία


Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε χθες την ευκαιρία στους εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram να πάρουν μια γεύση από την ρομαντική τους απόδραση.

Το ζευγάρι ταξίδεψε για Σαββατοκύριακο στην πόλη του Φωτός και οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τους θέλουν πιο ερωτευμένους από ποτέ, παρά τις όποιες φήμες περί απιστίας του Αλεξ Ροντρίγκεζ.

Η 47χρονη σταρ κυκλοφόρησε στους δρόμους του Παρισιού με το χαρακτηριστικό της χτένισμα και φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, αλλά και διαλέγοντας κομψά outfit που ανέδειξαν για άλλη μια φορά την καλλίγραμμη σιλουέτα που διαθέτει.

Οι βόλτες τους δεν περιορίστηκαν μόνο στο κέντρο της πόλης, αφού αποφάσισαν να επισκεφθούν κι άλλες περιοχές, ενώ η Νίκαια της Γαλλίας ήταν ο τελευταίος τους «σταθμός».

Εκεί ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Λόπεζ και τον Ροντρίγκεζ να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές επάνω σε πολυτελές γιοτ και να περπατούν χέρι χέρι στους δρόμους της πόλης.

Πόσο όμως μπορεί να τους κόστισε όλο αυτό το τουρ στη Γαλλία;

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το eonline.com το κόστος του συγκεκριμένου ταξιδιού ανήλθε μάλλον στα 350 χιλιάδες δολάρια!

Δείτε τις φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ και του Αλεξ Ροντρίγκεζ από τις διακοπές τους στη Γαλλία.