Twitter/jBarge_
Twitter/jBarge_
22|06|2017 16:19
SHARE
VIRAL MASTER

Λονδίνο: Του έκαναν παρατήρηση επειδή, λόγω ζέστης, πήγε στο γραφείο με σορτς κι εκείνος επέστρεψε φορώντας ένα φόρεμα


Με το θερμόμετρο στο Λονδίνο να αγγίζει πρωτόγνωρες θερμοκρασίες και συγκεκριμένα τους 34 βαθμούς κελσίου, πλέον, μπορούμε να μιλάμε για αγγλικό καύσωνα.  Και όσο πιάνουν οι ζέστες, τόσο αυξάνονται τα περιστατικά τρέλας στην πόλη. 

Ένα από αυτά είναι και η περίπτωση του εικοσάχρονου Joey Barge ο οποίος δουλεύει ως υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο. Ο Joey απηυδισμένος από τη ζέστη στο χώρο εργασίας του, το πρωί της Δευτέρας, αποφάσισε να πάει στη δουλειά του φορώντας σορτς και όχι κουστούμι όπως είθισται. 
Γνωρίζοντας το αυστηρό dress code, αναρωτιόταν αν η ενδυματολογική του επιλογή θα γινόταν αποδεκτή. Παρόλα αυτά επιστράτευσε όλη του την αυτοπεποίθηση και ξεκίνησε για τη δουλειά.  


Μάλιστα, στις 8:37 ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του outfit του γράφοντας: «Αν οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν φούστες και φορέματα στη δουλειά, δε μπορώ κι εγώ να φορέσω βερμούδα;». 

 

 

 

 

«Έχει τόση ζέστη στο γραφείο που ιδρώνω και νιώθω άβολα. Νιώθω ότι μυρίζω. Την ίδια στιγμή το 1/4 των ανθρώπων που είναι στο γραφείο φορούν ανοιχτά μπλουζάκια, φούστες, φορέματα..», ανέφερε μάλιστα. 


Όπως ήταν αναμενόμενο, η προσπάθεια του και να είναι συνεπής στη δουλειά του και να καταπολεμήσει τη ζέστη δεν εκτιμήθηκε από τα αφεντικά του. Έτσι, σε λιγότερο από μισή ώρα πήρε την απάντηση του (η οποία προφανώς ήταν αρνητική) και ακολούθησε ένα δεύτερο tweet το οποίο έγραφε: «Όχι. Μόλις με έστειλαν σπίτι». 

 

 

Αγανακτισμένος από τους άδικους όρους του γραφειακού dress code, μπορεί να επέστρεψε σπίτι, αλλά δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια.

Αποφασισμένος να εναντιωθεί τόσο στη ζέστη, όσο και στους άδικους όρους του γραφειακού dress code, επέλεξε να κάνει πιο δραστικό (και ξεκαρδιστικό) από το φορέσει το τυπικό -και εντελώς άβολο για τα δεδομένα καιρικά φαινόμενα- κουστούμι και να επιστρέψει στη δουλειά. Και τα ισοπέδωσε όλα.

 

 

Με τη λογική ότι στις γυναίκες επιτρέπεται να φορούν φορέματα, πήγε στη ντουλάπα της μητέρας του και ντύθηκε κι εκείνος με ένα φόρεμα. Αφού έβγαλε τις απαραίτητες selfie και ξανατραβηξε για το γραφείο και, απ΄ότι φάνηκε τελικά, και τη δόξα! 

 


 
Ο ίδιος πίστευε ότι θα τον στείλουν πίσω, αλλά τελικά δικαιώθηκε. Απ' ότι φάνηκε η ακραία τακτική του είχε αποτέλεσμα, αφού λίγες ώρες αργότερα ανέβασε ένα tweet με τη φωτογραφία ενός μέιλ που έλαβε από την εργοδοσία. Σε αυτό έγραφε: «Εξαιτίας των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων ζέστης, αποφασίστηκε ότι οι άντρες στο γραφείο μπορούν να φορούν σορτς σε μήκος 3/4». 

 

 

 

Αυτό θα πει θρίαμβος!