Instagram/Adele
Instagram/Adele
01|07|2017 11:25
SHARE
ADELE TOUR

O τραυματισμός που ανάγκασε την Adele να ακυρώσει τις δύο τελευταίες της συναυλίες


Ενα τραγικό ατύχημα στις φωνητικές της χορδές έγινε ο λόγος που η Adele αναγκάστηκε να ακυρώσει τις 2 τελευταίες της συναυλίες (οι οποίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μπορεί και να ήταν οι τελευταίες της γενικά). 

Η 29χρονη τραγουδίστρια με τα απίστευτα ντεσιμπέλ φωνής ανέβασε ένα ποστ στους λογαριασμούς της στο Twitter και στο Instagram στο οποίο, ζητώντας συγγνώμη από τους φαν της, εξηγούσε ότι, μετά από ιατρική συμβουλή, πρόκειται να ακυρώσει τις συναυλίες της γράφοντας μάλιστα με πολύ χιούμορ «Ποιος στο καλό ακυρώνει συναυλία στο στάδιο του Wembley;»  

Στο ίδιο εκτενές, συναισθηματικά έντονο, ποστ-σημείωμα προς το κοινό της γράφει: «Δεν ξέρω καν πως να αρχίσω. Τα δύο τελευταία βράδια στο Wembley έζησα τα μεγαλύτερα και καλύτερα shows της ζωής μου. Το να επιστρέφω στην πατρίδα μου και να βρίσκω τόση ανταπόκριση μετά από τόσο καιρό, κάνοντας κάτι που ποτέ δεν περίμενα ότι θα καταφέρω, με έκανε ευτυχισμένη. Ωστόσο και τα δύο βράδια πάλεψα φωνητικά πιέζοντας τις χορδές μου πολύ πιο έντονα απ' ότι συνήθως. Ένιωθα ότι έπρεπε να «καθαρίζω» το λαιμό μου συνεχώς. Όταν επισκέφτηκα το γιατρό μου αποδείχθηκε ότι έχω τραυματίσει άσχημα τις φωνητικές μου χορδές. Και μετά από ιατρική επιταγή, μού είναι αδύνατο να τραγουδήσω το σαββατοκύριακο».

 

 

Η αλήθεια είναι πως, εκτός από τη φωνή της, πρέπει και η ψυχολογία της να είναι καταβεβλημένη αφού σε ένα σημείο του ποστ γράφει: «Είμαι τόσο απελπισμένη που σκέφτηκα ακόμα και την παντομίμα, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός στη σκηνή». Κλείνοντας το ποστ εκφράζει τη βαθιά της λύπη για όλους αυτούς που έχουν ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο να τη δουν on stage: «Λυπάμαι. Λυπάμαι για την απογοήτευσή που νιώθετε. Λυπάμαι για τις νύχτες που θα είχατε με τους αγαπημένους σας και τις αναμνήσεις που θα φτιάχνατε μαζί. Λυπάμαι για το χρόνο και τα χρήματα που έχετε ξοδέψει οργανώνοντας το ταξίδι σας». 

Η Adele μάλιστα έκανε λόγο ακόμα και για επιστροφές των χρημάτων των εισιτηρίων σε περίπτωση που οι συναυλίες δεν επαναπρογραμματιστούν:

«Θα έχετε περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Σύγγνώμη, είμαι συντετριμμένη... σας παρακαλώ συγχωρήστε με», γράφει καταληκτικά.