© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
OI ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Eυτυχισμένοι γονείς! Κλούνεϊ-Αμαλ έκαναν δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των διδύμων


Σε εστιατόριο κoντά στη Λίμνη Como στην Ιταλία, Tζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν έκαναν δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση των διδύμων.

Mαυρισμένοι, ξεκούραστοι και ευδιάθετοι γευμάτισαν με τον ηθοποιό, Ben Weiss και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Θαμώνας δήλωσε χαρακτηριστικά στο PEOPLE: «Ολοι ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν το ζευγάρι σε δείπνο. Αντάλλασσαν συνεχώς αγκαλιές και αγάπη. Η Αμάλ έδειχνε λαμπερή και εντυπωσιακή και καθόλου κουρασμένη. Χαμογελούσε συνέχεια και έδειχνε χαρούμενη. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ήταν ευτυχισμένοι. Στο παρελθόν, γευμάτιζαν έξω για ώρες. Αυτή τη φορά, ήταν φανερό ότι δεν ήθελαν να παραμείνουν εκτός σπιτιού μέχρι πολύ αργά».

Διαβάστε εδώ με πόση διαφορά γεννήθηκαν τα δίδυμα 

To ζευγάρι είχε επισκεφθεί το ίδιο εστιατόριο ακριβώς πριν από έναν χρόνο, λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της Αμάλ. Τότε είχαν γευματίσει με τους γονείς του Tζορτζ Κλούνει, την αδελφή της Αμάλ, Τala, και την ηθοποιό Ellen Barkin. Η λίμνη Como αποτελεί αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό για το ζευγάρι, καθώς εκεί διαθέτει σπίτι.

Πηγή στο E! News είχε αναφέρει για το ζευγάρι, λίγες ημέρες μετά την γέννηση των διδύμων: «Δεν νομίζω να έχετε δει πιο ευτυχισμένο ζευγάρι. Υπάρχει θετική ενέργεια παντού στο σπίτι. Οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο, όπου τους επισκέφτηκαν φίλοι και συγγενείς. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Αμάλ και τον Τζορτζ δίπλα τους, οπότε απομακρύνουν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν αλλά και διάφορους φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται (...) Δεν έχετε ξαναδεί τόσα πολλά λουλούδια σε ένα σπίτι. Είναι σαν ανθοπωλείο. Ο αριθμός των δώρων ολοένα μεγαλώνει και θα υπάρξουν πολλές ευχαριστήριες κάρτες».

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image

© Splash / Ideal Image

© Splash / Ideal Image