Instagram/helenapaparizouofficial
Instagram/helenapaparizouofficial
25|07|2017 09:58
SHARE
ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Η Έλενα Παπαρίζου σε μια πολύ σπάνια και ξεκαρδιστική στιγμή με την αδερφή της [Βίντεο]


Είναι μια από τις πιο πετυχημένες ελληνίδες τραγουδίτριες και εκτός από πολυ καλή φωνή και εντυπωσιακή εμφάνιση, έχει απίθανο χιούμορ. Και το χρησιμοποιεί πολύ συχνά. 

Πριν από λίγες ώρες, η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε ένα βιντεάκι που, στην αρχή, όταν περνάει από το feed σου στο Instagram χαμογελάς, αλλά δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς δείχνει και ποια είναι τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν.

Με το που διαβάζεις τη λεζάντα βέβαια όλα ξεκαθαρίζουν κι εσύ διαπιστώνεις ότι η αγαπημένη σου καλλιτέχνης, είναι νούμερο ένα και στo χιούμορ. 

Στο λίγων δευτερολέπτων βιντεάκι τη βλέπουμε μαζί με την αδερφή της να τρέχουν στην παραλία, εκεί που σκάει το κύμα, και να αγκαλιάζονται ως άλλοι «κινηματογραφικοί εραστές» με φόντο ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.  

«Sisters 4 Ever!!!», γράφει στη λεζάντα και κάνει tag την αδερφή της, Ρίτα Παπαρίζου την οποία εδώ βλέπουμε (οκ δε βλέπουμε ακριβώς) σε μια από τις ελάχιστες δημόσιες της εμφανίσεις. Μία από αυτές ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στην συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Βεάκειο θέατρο όπου είχε παρευρεθεί μαζί με το γιο της.

 

ndp
ndp

Και για να μη ξεχνιόμαστε, ιδού και το βιντεάκι. 

 

Δεν ξέρουμε σε ποια παραλία ακριβώς έχει τραβηχτεί αυτή η «ρομαντική στιγμή», αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο, η ελληνίδα τραγουδίστρια δίνει συναυλίες στην Κρήτη στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας.