Apimages
Apimages
07|08|2017 14:32
SHARE
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

Ο Τζάστιν Θερού ανέβασε σπάνια φωτογραφία της Τζένιφερ Ανιστον στο Instagram


Από τη γνωριμία τους μέχρι και σήμερα, Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού παραμένουν τρελά ερωτευμένοι.

Τόσο η Ανιστον όσο και ο Θερού προσπαθούν να διατηρούν πάντοτε χαμηλούς τόνους ως προς την κοινή τους ζωή παρόλα αυτά επιφύλασσαν μια υπέροχη έκπληξη στους θαυμαστές τους στα social media.

Με αφορμή λοιπόν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, ο Θερού αποφάσισε να μοιραστεί την ευτυχία του με τους «φίλους» του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια τρυφερή φωτογραφία που μας έκανε να ζηλέψουμε!

Στην εν λόγω φωτογραφία ο 45χρονος ηθοποιός δέχεται ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο από την Ανιστον, που κοιτάζει το φακό όλο νόημα. Το ρομαντικό αυτό κλικ συνοδεύτηκε από τρία emojis αγάπης στη λεζάντα και συγκέντρωσε περισσότερα από ογδόντα χιλιάδες likes αλλά και πάρα πολλά σχόλια ανάμεσα στα οποία αυτά και των Λιβ Τέιλερ και Πάρις Χίλτον.

Το διάσημο ζευγάρι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις και μάλιστα οι κοινές τους φωτογραφίες στο προφίλ του Θερού στο Instagram είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και επισημοποίησαν τη σχέση τους, όταν τον Αύγουστο του 2015 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος Αντζελες και συγκεκριμένα στην έπαυλη του ζευγαριού. Εκεί έδωσαν το «παρών» ελάχιστοι από τους αστέρες του Χόλιγουντ και στενούς τους φίλους, όπως για παράδειγμα η Sia και η Ελεν Ντετζενερις.