apimages
apimages
10|08|2017 10:54
SHARE
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ανεβάζει φωτο της 14χρονης κόρης της που της μοιάζει υπερβολικά


Θα μπορούσε να είναι η μητέρα της σε μικρή ηλικία. Η επόμενη γενιά Ζέτα Τζόουνς-Ντάγκλας, είναι όσο υπέροχη και η προηγούμενη.

Δεν γνωρίζουμε αν στην πραγματικότητα τα φιντάνια των διάσημων γονιών τους, μοιάζουν τόσο πολύ σε αυτούς ή απλά προσπαθούν να το κάνουν. Για παράδειγμα η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ που είναι ίδια η μητέρα της, Ή η κόρη της Βανέσα Παραντί και του Τζόνι Ντεπ που κληρονόμησε όλη τη χάρη και ομορφιά της μαμάς.

Στην ίδια συνομοταξία βρίσκεται και η 14χρονη κόρη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας, Κάρις Ζέτα Ντάγκλας. Η Κάρις, σε μια φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο Instagram, φαίνεται να της μοιάζει υπερβολικά. Σαν να ξεπήδησε από σκηνή του Ζορό! Η έφηβη κόρη του Μάικλ Ντάγκλας, κοιτάζει έξω από ένα παράθυρο κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής απόδραση στη Φλωρεντία. «Η Carys.douglas θαυμάζει τη Φλωρεντία» έγραψε η μητέρα της.

Στη φωτογραφία, η οποία μάλιστα έχει και καλλιτεχνικό φίλτρο, η Κάρις κοιτάζει τα πολύχρωμα κτίρια πάνω σε μια γέφυρα που χρησιμεύει ως σκηνικό για την καλλιτέχνιδα μαμά της. Λίγο μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, οι φόλοουερς ξεκίνησαν να σχολιάζουν ότι οι δύο γυναίκες μοιάζουν σαν δίδυμες. 

 

 

Το δημοσιογραφικό μας δαιμόνιο ωστόσο, μας έσπρωξε να βρούμε και άλλες φωτογραφίες της Κάρις, για να δούμε την απίστευτη-απόλυτη ομοιότητα με την μητέρα της. Με (μικρή) έκπληξη διαπιστώσαμε ότι, ok, δεν μοιάζουν και τόσο πολύ. Θα λέγαμε μάλιστα ότι η νεαρή Ντάγκλας, πιο πολύ φέρνει στο μπαμπά της. Εχουμε και αποδείξεις!