thepinnaclelist.com
thepinnaclelist.com
15|08|2017 15:46
SHARE
ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ

H Σίντι Κρόφορντ δείχνει το εξοχικό της στο Μαλιμπού και απαντά στις 73 ερωτήσεις της Vogue


Έφτασε και η σειρά της Σίντι Κρόφορντ να απαντήσει στις ερωτήσεις και να ανοίξει το σπίτι της στη Vogue και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. 

Λατρεύουμε τη στήλη 73 ερωτήσεις της Vogue και η τελευταία που έγινε αποδέκτης τους είναι η 51χρονη Σίντι Κρόφορντ. Φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ένα λευκό πουκάμισο δεμένο σε χαλαρό στιλ, υποδέχτηκε το δημοσιογράφο της Vogue και απάντησε σε όλες (οκ, σχεδόν όλες!) τις ιντριγκαδόρικες απορίες του σχετικά με την προσωπική της ζωή, το γάμο της (και πως τον διατηρεί ζωντανό), τα μυστικά ομορφιάς της, την επιτυχημένη καριέρα της και έδωσε 3 σούπερ τιπς για να βγαίνετε τέλεια στις φωτογραφίες.

Tαυτόχρονα τη βλέπουμε να κυκλοφορεί στους χώρους του σπιτιού της στο Μαλιμπού. Τι ξεχωρίζει από τους εντυπωσιακούς εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους;
 

Vogue
Vogue

Η φωτεινή από χίλιες μεριές κουζίνα, το εκπληκτικά μεγάλο και άνετο μπαλκόνι με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, αλλά και το γραφείο της στο οποίο έχει κρεμάσει τα αγαπημένα της πορτρέτα από τη συνολική της πορεία στο μόντελινγκ. 

Στο βίντεο, κάποια στιγμή εμφανίζεται και η κόρη της Kaia (η οποία της μοιάζει συγκλονιστικά).

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι λατρεύει το χαβιάρι, τη Μέριλ Στριπ, ότι δε θα φορούσε ποτέ crop tοp, ότι την αγαπημένη της φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Χέλμουτ Νιούτον ενώ, κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναπαράγει την εικονική διαφήμιση που είχε κάνει για την Pepsi to 1992.    

Απολαύστε και την ίδια, αλλά και το φαντασμαγορικό της σπίτι στο βιντεάκι που ακολουθεί.