Instagram/AntonyBourdain
Instagram/AntonyBourdain
21|08|2017 14:30
SHARE
GUITLY PLEASURE

Ο σεφ Antony Bourdain αποκαλύπτει τη μεγαλύτερή του ένοχη απόλαυση


Σε ποιο πειρασμό δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα ο μέγας σεφ; 

Αν και δε χρειάζεται συστάσεις, μιλάμε για τον παγκοσμίως γνωστό αμερικανό σεφ ο οποίος γυρνάει τον κόσμο και ανακαλύπτει την γαστρονομική κουλτούρα μιας χώρας ξετρυπώνοντας απίθανες γωνιές ή μαγαζιά με λαχταριστό, αληθινό φαγητό. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του γνώρισμα για το οποίο είναι ιδιαίτερα συμπαθής, είναι η αγάπη του για το στο street food, αλλά και το πόσο γλαφυρός μπορεί να γίνει στην περιγραφή ενός φαγητού που παρουσιάζει (σε σημείο όταν βλέπεις την εκπομπή του, να πεινάς κι ας έχεις μόλις φάει).

Όλοι έχουμε αδυναμίες στο φαγητό και δη στο πρόχειρο φαγητό και πρόσφατα, ο Άντονι Μπουρνταίν, που δεν έχει καλύτερο από να δοκιμάζει λιχουδιές από τοπικές αγορές, αποκάλυψε τη δική του.

«Η ένοχή μου απόλαυση- η αληθινά βρώμική μου συνήθεια- είναι το mac and cheese στη μερίδα με το τηγανιτό κοτόπουλο του Popey's», είπε ο νεουρκέζος σεφ σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Boston Globe . 

 

 

Δήλωσε μάλιστα  ότι νιώθει τόσο «ένοχος» που το τρώει ώστε κάθε φορά που επισκέπτεται το μαγαζί φροντίζει να το κάνει διακριτικά. Έτσι, «κρύβεται» μέσα σε φαρδιά φούτερ ώστε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του.

Πρόκειται για αυτό το μικρό πιάτο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει χρήστες του Instagram που έχουν επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζί και το οποίο λέγεται ότι περιέχει 500 θερμίδες και 21 γρ. λιπαρών ανά μερίδα (να γιατί δεν θέλει να τον βλέπουν να το τρώει μάλλον!) 

Και δεν είναι η μόνη. Όπως είπε δεν μπορεί ποτέ να αντισταθεί σε μια μακαρονάδα μπολονέζ, αποκαλώντας «διαστροφική» την επιθυμία του να τη δοκιμάζει σε όποιο εστιατόριο του κόσμου πηγαίνει. Σεφ Άντονι είσαι πάρα πολύ φίλος μας.