apimages
apimages
31|08|2017 12:26
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Κάμερον Ντίαζ: Η φωτογραφία που της αφιέρωσε ο σύζυγός της έγινε viral


Η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ τα τελευταία χρόνια μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του συζύγου της, Μπέντζι Μάντεν.

Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς το 2015 και κάτω από άκρα μυστικότητα και προσπαθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους ως προς την ιδιωτική τους ζωή, την οποία και προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, ο Μπέντζι Μάντεν αποφάσισε να κάνει την ανατροπή με αφορμή ένα πολύ σημαντικό γεγονός, την εορτή των γενεθλίων της Κάμερον Ντίαζ (έγινε 45 ετών!) κι έτσι, εχθές, 30 Αυγούστου μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία τους με τους θαυμαστές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, το ζευγάρι βρίσκεται επάνω σε ένα σκάφος και απολαμβάνει τη βόλτα του. Η Κάμερον και ο Μπέντζι λάμπουν από χαρά. Η λεζάντα της φωτογραφίας περιελάμβανε το συγκεκριμένο μήνυμα προς την ταλαντούχα σταρ του κινηματογράφου:

«Χρόνια Πολλά στην Ομορφη Γυναίκα μου .Αισθάνομαι ότι είμαι ο πιο ΤΥΧΕΡΟΣ άντρας ΣΤΗ ΖΩΗ. Δεν νομίζω ότι κανείς θα μπορούσε ποτέ να γνωρίσει την Ευγένεια και την Καλοσύνη που εισπράττω για να βιώσω την κάθε ημέρα χάρη στη Μια και Μοναδική μου. Μαζί σου ως το τέλος μωρό μου»

 

 

Η δημοσίευση του Μάντεν έγινε αμέσως viral, προκαλώντας ενθουσιασμό και συγκίνηση στους θαυμαστές του ίδιου αλλά και της Κάμερον Ντίαζ, οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν με τη σειρά τους τις θερμές τους ευχές.

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε δηλώσει για το σύζυγό της:

«Εχω ένα σύζυγο που είναι ο σύντροφος μου στη ζωή και σε όλα τα υπόλοιπα. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους! Είμαστε πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο, αλλά μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Με κάποιο τρόπο ο σύζυγός μου μπόρεσε να μου δείξει τι σημαίνει να μην είσαι μέρος μιας σχέσης, αλλά να είναι ίσος».