Apimages
Apimages
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η διαχρονική ομορφιά της Μισέλ Φάιφερ -Ελαμψε στο κόκκινο χαλί με γόβες που έκλεψαν την παράσταση


Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κινηματογραφικά πλατό, η Μισέλ Φάιφερ επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από πότέ με τρεις ταινίες. 

H βραβευμένη και τρεις φορές υποψήφια για Οσκαρ ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ των 90s, η οποία όμως κάποια στιγμή πάτησε pause στην καριέρα της και εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κινηματογραφικά πλατό, η Μισέλ Φάιφερ επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από ποτέ με τρεις ταινίες: Το «The Wizard of Lies» του Μπάρι Λέβινσον, όπου παίζει στο πλευρό του Ρόμπερτ ντε Νίρο, το «Mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι με συμπρωταγωνιστές την Τζένιφερ Λόρενς και τον Χαβιέρ Μπαρδέμ και την ταινία «Φόνος στο Οριεντ Εξπρές», διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα και συμπρωταγωνιστές τους Τζόνι Ντεπ και Πενέλοπε Κρουζ.

Με αφορμή την προβολή της ταινίας «Mother» στο 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η ηθοποιός βρέθηκε στο κόκκινο χαλί, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη της, αλλά είναι πιο όμορφη από ποτέ στα 59 της χρόνια.

Η Μισέλ Φάιφερ επέλεξε να φορέσει μια χρυσή τουαλέτα του Michael Kors που κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της, συνδυασμένη άψογα με ένα σατέν μαύρο clutch Tods. Αυτά όμως που κέντρισαν το ενδιαφέρον των φωτογράφων ήταν τα εντυπωσιακά σατέν μαύρα πέδιλα του Salvatore Ferragamo με χρυσό τακούνι.  

Tα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρά beach waves, ενώ διάλεξε τον συνδυασμό smokey eye και απαλά ροζ χείλια για το μακιγιάζ της

Splash
Splash


Φωτογραφία: Splash

Πριν από λίγους μήνες και με αφορμή την επιστροφή της στο Χόλιγουντ, η διάσημη σταρ αποφάσισε να εξηγήσει τον λόγο της απουσίας της από τα φώτα της δημοσιότητας, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Interview.

«Δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την υποκριτική. Ειλικρινά, είμαι πιο ισορροπημένο άτομο, όταν δουλεύω. Νιώθω πως είμαι σπίτι μου όταν είμαι στο πλατό. Αλλά ήμουν πολύ προσεκτική σχετικά με τις δουλειές που θα συμμετείχα, τον καιρό που θα έλειπα, πώς θα βόλευα το πρόγραμμα των παιδιών μου. Και έγινα τόσο επιλεκτική που δεν με προσλάμβαναν τελικά. Και τότε... δεν ξέρω ο καιρός πέρασε και... εξαφανίστηκα, ναι» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Splashnews
Splashnews