Ιnstagram/kevinbacon
Ιnstagram/kevinbacon
08|09|2017 17:17
SHARE
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ

Ο Κέβιν Μπέικον χώρεσε 29 χρόνια γάμου σε ένα πολύ τρυφερό ποστ


Ο 59ρονος ηθοποιός έδειξε την αγάπη του για τη σύζυγό του, αλλά και τη ζωή τους με τον πιο τέλειο τρόπο.

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1988 ο Κέβιν Μπέικον παντρεύτηκε την ηθοποιό και γυναίκα της ζωής του, Κίρα Σέτζγουικ. 

Γνωρίστηκαν το 1987,στα γυρίσματα της τηλεοπτικής ταινίας Lemon Sky, και ένα χρόνο αργότερα επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Εικοσιεννέα χρόνια μετά είναι ακόμα μαζί, έχουν δύο παιδιά (τον 28χρονο Travis και την 25χρονη Sosie) και διατηρούν τον τίτλο ενός από τα ζευγάρια με τις πιο μακροχρόνιες και επιτυχημένες σχέσεις στο Χόλιγουντ. 

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, γιόρτασαν την επέτειο τους και ο ηθοποιός, αποφάσισε να κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στη κοινή τους ζωή με φωτογραφίες από το παρελθόν τους γράφοντας μάλιστα «Χρόνια πολλά στον έρωτα της ζωής μου #29χρόνιακαισυνεχίζουμε».   

 

 

 

 

Εκτός από τα ποστ με το νοσταλγικό χαρακτήρα όμως, η τελευταία του ανάρτηση είναι αυτή που σαρώνει σε χιούμορ και ρεαλισμό. 

Πρόκειται για ένα screenshot από μια καθημερινή τους συνομιλία και μέσα στην οποία συμπυκνώνεται η καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού που είναι 29 χρόνια παντρεμένο, όπως είναι πραγματικά.  

 

H συνομιλία πάει ως εξής: 

«Εσύ πήρες το καρότο;»

«Το φάγαμε χτες το βράδυ». 

«Κέβιν, ήταν για τη σούπα». 

«Ωχ συγγνώμη. Μπορώ να πεταχτώ να πάρω άλλο». 

«Θα πάω εγώ. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;»

«Όχι», 

Τόσο αληθινό και τόσο όμορφο ταυτόχρονα. Δε νομίζετε; 

APimages
APimages

Όταν, πριν 5 χρόνια, είχαν ρωτήσει την Κίρα Σετζγουικ για το μυστικό της μακροζωίας του γάμου τους, απάντησε «Θα πω-κάνοντας τα παιδιά μας να αισθανθούν άβολα- ότι το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Να υπάρχει επιθυμία». 

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας: «Όταν μπαίνει στο χώρο, ακόμα νιώθω την καρδια μου να χτυπάει δυνατά. Σκέφτομαι πόσο γλυκός και σέξι είναι. Όντως!», δήλωσε αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένη νιώθει ακόμα μαζί του. «Ακόμα διατηρεί ένα μυστήριο για μένα. Και το να μεγαλώνουμε μαζί είναι τρομακτικό, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικό».