Apimages
Apimages
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

Τι απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν τον ρώτησαν αν κάνει μπότοξ


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίστηκε με τον γιο του Μπρούκλιν σε επίδειξη μόδας της γυναίκας του στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Μία φωτογραφία από το show σχολιάστηκε όσο καμία!

O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες για το αν κάνει μπότοξ, με αφορμή μία φωτογραφία του που κυκλοφόρησε από το fashion show της συζύγου του, Βικτόρια Μπέκαμ.

Ολα ξεκίνησαν όταν η βρετανική Vogue ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ο 42χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο μεγαλύτερος γιος του, Μπρούκλιν, κάθονται στην πρώτη σειρά. Η νεανική εμφάνισή του χωρίς ίχνος ρυτίδας, ώθησε πολλούς να σχολιάσουν πως του πάει το μπότοξ 

Ετσι, ο ίδιος ο Μπέκαμ φρόντισε να απαντήσει και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους: «Δεν συμφωνώ για το μπότοξ, πάντως θα το πάρω ως κομπλιμέντο!».

Instagram/ britishvogue
Instagram/ britishvogue

Κι ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αρνείται οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση, η σύζυγός του, Βικτόρια,  έχει μιλήσει ανοιχτά για επεμβάσεις του παρελθόντος.

«Ολα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν -ηλιθιωδώς. Ηταν δείγμα ανασφάλειας. Απλά γιόρτασε αυτά που έχεις» είχε δηλώσει στην βρετανική Vogue για την πλαστική επέμβαση που είχε κάνει στο στήθος της. 

Μάλιστα η πρώην Spice Girl, δεν δίστασε μετά από τόσα χρόνια να παραδεχθεί κι άλλες ανασφάλειες που είχε όταν ήταν στο γνωστό συγκρότημα και έβγαινε με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η ίδια αποκάλυψε ότι όταν τον είχε γνωρίσει ήταν μεθυσμένη και ότι σαν έφηβη δεν της άρεσε καθόλου η εξωτερική της εμφάνιση.