H Σελένα Γκόμεζ στο νοσοκομείο, Φωτογραφία: Instagram/ selenagomez
H Σελένα Γκόμεζ στο νοσοκομείο, Φωτογραφία: Instagram/ selenagomez
ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ

Η Σελένα Γκόμεζ έκανε μεταμόσχευση νεφρού και φωτογραφήθηκε με την δωρήτρια του οργάνου


H διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είχε εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα υγείας, μόλις ανακοίνωσε στο instagram ότι έκανε μεταμόσχευση νεφρού.

Η 25χρονη Σελένα Γκόμεζ είναι γνωστό πως πάσχει από Λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια του ανοσοποιητικού από το 2105. Σήμερα, εξέπληξε τους θαυμαστές της καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο με την αγαπημένη φίλη της που της έκανε δώρο ζωής, της χάρισε δηλαδή, το νεφρό της!

Η ποπ τραγουδίστρια, ιδιαίτερα αγαπητή στη νεολαία, εξήγησε το λόγο που απείχε από την προώθηση της νέας της δουλειάς, λέγοντας ότι ανάρρωνε από τη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε αφού ο Λύκος, κατάστρεψε και τα δυο νεφρά της.

Η όμορφη Σελένα Γκόμεζ ευχαρίστησε τη φίλη της, Φράντσια Ρέσα, που της έδωσε το υπέρτατο δώρο, το ένα της νεφρό για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση, την οποία είχε απόλυτη ανάγκη.

 

 H ποπ σταρ pop star έγραψε τα παρακάτω λόγια προς τους θαυμαστές της: 

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους οπαδούς μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη. 

Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ηταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας. 

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa

Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λύκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/».