instagram/KylieJenner
instagram/KylieJenner
25|09|2017 09:34
SHARE
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Είναι αυτή η φωτογραφία με την οποία η Kylie Jenner λέει σε όλους ότι δεν είναι έγκυος;


Ένας μικρός σεισμός έγινε τo σαββατοκύριακο στα απανταχού media, και δη τα social, με το αμφιλεγόμενο νέο περί εγκυμοσύνης της Kylie Jenner. 

Όλοι λένε ότι η 20χρονη reality star περιμένει παιδί με τον 25χρονο ράπερ Travis Scott. 

Στυγνό μάρκετινγκ; Κακόβουλες φήμες; Διαφημιστικό κόλπο; Απλά κάποιο μπέρδεμα; Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα ακόμα με σιγουριά αφού η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Aκόμα και η μητέρα της, kris Jenner, δήλωσε έκπληκτη όταν ξυπνώντας το πρωί στο Μιλάνο, όπου και βρίσκεται αυτή την περίοδο, διάβασε το νέο (είναι δυνατον να μη το ήξερε- αν όχι προγραμματίσει!- ο εγκέφαλος της βιομηχανίας Kardashians;). 

Από το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή που η Kylie να ξεμυτίσει από το σπίτι ή να ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram χωρίς να έχει το μισό πλανήτη τουλάχιστον να ασχολείται με το τι φοράει, πως φαίνεται η κοιλιά της και πόσα εκατοστά αυτής αφήνει σε κοινή θέα. 

Την Κυριακή, για πρώτη φορά μετά το σάλο με την εγκυμοσύνη επέστρεψε στο Instagram ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες. 

Στην πρώτη είναι μαζί με μια ντουζίνα φίλες και όλες φοράνε λευκές σατέν ρόμπες. Στη λεζάντα διαβάζουμε να γράφει «Μornings (Πρωινά)». 

 

 

Μια ώρα αργότερα μοιράστηκε ένα δεύτερο ποστ που τη δείχνει μαζί με την κολλητή της Jordyn Woods, σε ένα ράντσο με άλογα στο Μαλιμπού, στη λεζάντα του οποίου γράφει ευχές γενεθλίων.  

 

 

Και οι δύο φωτογραφίες είναι από τον εορτασμό των γενεθλίων της Woods και δεν υπάρχει καμια αναφορά σε εγκυμοσύνη και μωρά.

Θέλεις επειδή σε αυτή αφήνει ένα κομμάτι της κοιλιάς της να φαίνεται σηκώνοντας επιτηδευμένα τη μπλούζα της; Σε κάθε περίπτωση, όλοι μιλάνε για τη φωτογραφία που είχε σκοπό να καταρρίψει τις οργιώδεις φήμες.

Απο την άλλη, οι φαν της οι οποίοι (τη θέλουν έγκυο) έχουν γίνει Σερλοκχόλμηδες και προσπαθούν να πιαστούν από το παραμικρό στοιχείο για να δείξουν ότι είναι φως -φανάρι ότι η Kylie κυοφορεί. 

Λένε ας πούμε ότι τον Αύγουστο είχε ποστάρει αυτή τη φωτογραφία στην οποία δείχνει με το δάχτυλο της την κοιλιά της. 

 


Οκ, όντως, αλλά!

 

Βρήκαν επίσης ότι 12 Ιουνίου είναι η ημέρα που ο σύντροφός της Travis Scott, πιθανώς, έμαθε τα χαρμόσυνα νέα, γιατί εκείνη τη μέρα τουίταρε το εξής: «Επισήμως, η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου».

Αυτό σημαίνει ότι η Kylie, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι τουλάχιστον 4 μηνών. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό και να μην έχει φανεί τίποτα; Χρμμμ. Πριν από μια εβδομάδα ακριβώς η Kylie ανέβασε αυτή τη φωτογραφία. 

 

 

Έτσι μοιάζει μια έγκυος που είναι πάνω-κάτω 4 μηνών; 

Σε αυτό το σημείο, με μια just sayin' διάθεση, να ξαναθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το σποτ της νέας σεζόν του ριάλιτι Keep Up With The Kardashians που, φέτος, κλείνει 10 χρόνια. Αυτά.