Instagram/VictoriaBeckham
Instagram/VictoriaBeckham
29|09|2017 09:50
SHARE
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

H Κόρτνει Καρντάσιαν ανεβάζει φωτογραφία και τρολλάρει τη Βικτόρια Μπέκαμ


Η Κόρτνει Καρντάσιαν έχει χιούμορ. Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει ακόμα περισσότερο όμως. 

Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές πόζες στο Instagram της Βικτόρια Μπέκαμ. Μιλάμε για τις φωτογραφίες που είναι ξαπλωμένη στο πλάι πάνω σε κάποιον καναπέ και έχει σηκωμένο το ένα πόδι σχηματίζοντας ορθή γωνία.

Ακριβώς. Αυτή τη φωτογραφία εννοούμε.

 

«Είναι απίστευτο τι μπορείς να κάνεις φορώντας μια φαρδιά παντελόνα. Επιτέλους τα μαθήματα του μπαλέτου αποδίδουν», έγραφε στη λεζάντα το Μάρτιο του 2016 που έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με την οποία επιδεικνύει την ευλυγισία της. Η φωτογραφία είχε γίνει viral γιατί τους προφανείς λόγους. Γιατί είναι σε έναν καναπέ, με το ένα πόδι σηκωμένο και ξεβάφει τα νύχια της. Φυσική πόζα δε τη λές. Επιτηδευμένη, μπορεί.

Προχτές το βράδυ, η Κόρτνει Καρντάσιαν (για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους) προσπάθησε να αναπαράγει αυτή την στάση (και- δε λέμε- το έκανε με επιτυχία). Δεν ήξερε όμως ότι η Βικτόρια θα της απαντούσε.

Φορώντας (κάτι σαν) ολόσωμη μπλε φόρμα και μποτάκια με τακούνι στιλέτο και με φόντο το δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει στο Παρίσι,όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες ένεκα Εβδομάδας Μόδας, σηκώνει το ένα πόδι με φορά προς το ταβάνι και, με το ένα χέρι, κρατάει το κινητό της στο αυτί προσποιούμενη ότι μιλάει. 

 

 

«Βικτόρια», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας, «Θα σε πάρω πιο μετά. Μόλις γύρισα από τον αγώνα ποδοσφαίρου», γράφει με χιουμοριστική διάθεση απευθυνόμενη ευθέως (αλλά χωρίς να κάνει tag) στην Βικτόρια Μπέκαμ. 

Εν τω μεταξύ, όντως, αν κρίνουμε, από την αμέσως προηγούμενη φωτογραφία της Κόρτνει, βρισκόταν σε γήπεδο ποδοσφαίρου σε αγώνα Champion's League. 

 

 

Η Μπέκαμ, η οποία γέλασε με το αστείο (μάλλον. Βικτόρια είναι αυτή, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος), απάντησε μερικές ώρες αργότερα ανεβάζοντας πανομοιότυπη φωτογραφία (στην ουσία αναπαρήγαγε την αυθεντική δική της της δηλαδή) στο δικό της Instagram και κάνοντας mention την 38χρονη reality star. 

Στη δική της λήψη, η 43χρονη επιχειρηματίας φοράει μια σατέν ρόμπα, nude μυτερές γόβες, έχει τα μαλλιά της τυλιγμένα σε μια πετσέτα και βρίσκεται πάνω σε ένα καναπέ. Πάντα με το ένα πόδι να σχηματίζει ορθή γωνία, φυσικά. 

 

 

«Κι εγώ το ίδιο @kourtneykardash», γράφει.  

Δε ξέρουμε πως προέκυψε αυτό το χαριτωμένο πέρα δώθε με τις φωτογραφίες, αλλά σε κάθε περίπτωση, είχε χιούμορ.