Splashnews.com
Splashnews.com
07|10|2017 10:28
SHARE
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ

Η ερώτηση που έκανε την Πενέλοπε Κρουζ να φτάσει στα όρια της


Η 42χρονη ηθοποιός βαρέθηκε τις κλισέ ερωτήσεις. 

Η φήμη, εκτός από περιέργεια σχετικά με την προσωπική ζωή του, γεννά και απαιτήσεις. Έτσι, οι διάσημες σπάνια αντιμετωπίζονται σαν κανονικοί άνθρωποι. Περισσότερο θεωρούνται σαν τοτέμ τελειότητας που πρέπει πάντα να έχουν τις ιδανικές αναλογίες και να συμφωνούν με τα εκάστοτε πρότυπα ομορφιάς. 

Έτσι, κατά καιρούς, δέχονται ερωτήσεις που μπορεί να ξεπερνούν τα όρια της ευγένειας. Οι δημοσιογράφοι ζητούν να μάθουν πληροφορίες από την προσωπική τους ζωή μέχρι το βάρος και την ηλικία τους. 

Η Πενέλοπε Κρουζ, η οποία έχει αποθεωθεί για την ομορφιά και την θηλυκότητα της, έφτασε στα όρια της με όλο αυτό. Πρόσφατα, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Interview μαζί με την Γκούινεθ Πάλτροου. Μιλούσαν για τη ζωή τους, την καριέρα τους στο Χόλιγουντ, τη μητρότητα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που η συζήτηση, αναπόφευκτα, ήρθε στο θέμα της ηλικίας και της σχέσης τους με χρόνο. Kαι τότε η Κρουζ έδειξε τα δόντια της.  

«Οι δημοσιογράφοι με ρωτούν από τότε που ήμουν 22 αν φοβάμαι να γεράσω», απάντησε η 43χρονη ισπανίδα ηθοποιός. «Αυτή είναι μια άκυρη ερώτηση τόσο για ένα 22χρονο κορίτσι, πόσο μάλλον για μια γυναίκα 42 χρονών! Αρνούμαι να απαντήσω μόνο και μόνο για να σταθώ ενάντια σε αυτή την τρέλα

Δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε το δριμύ κατηγορώ της λέγοντας: «Ρωτούν τις ηθοποιούς πως αισθάνονται που μεγαλώνουν. Τι στο διάολο; Δε θα δώσω ούτε δύο λεπτά για σε αυτή την ερώτηση. Δεν αξίζει», δήλωσε δείχνοντας πόσο ανούσιο είναι να μιλάς για την ηλικία σου.  

«Δηλαδή για όνομα! Έχουμε 2017. Γιατί οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να μιλούν ακόμα γι' αυτό; Είναι τρελό. Αυτή η αίσθηση έγινε πιο δυνατή μέσα μου από τότε που έκανα παιδιά», συμπλήρωσε η παντοτινή μούσα του Αλμοδόβαρ και άλλαξε κατευθείαν θέμα στην κουβέντα μιλώντας για το ρόλο της ως Ντονατέλα Βερσάτσε στην επερχόμενη σειρά The Assassination of Gianni Versace η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018. 

Πενέλοπε, θα συμφωνήσουμε.