Mila Kunis - Ashton Kutcher: Ο λόγος που δεν θα πάρουν ποτέ δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα | 0 bovary.gr
Mila Kunis - Ashton Kutcher: Ο λόγος που δεν θα πάρουν ποτέ δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα | 0 bovary.gr
H ΜΙΛΑ ΕΞΗΓΕΙ

Mila Kunis - Ashton Kutcher: Ο λόγος που δεν θα πάρουν ποτέ δώρα στα παιδιά τους τα Χριστούγεννα


Η Μίλα Κούνις και ο Αστον Κούτσερ έγιναν γονείς πριν 3 χρόνια όταν ήρθε στη ζωή τους, η κόρη τους, Wyatt. Πριν από 11 μήνες, η οικογένεια απέκτησε το τέταρτο μέλος της, τον Dimitri.

Το ζευγάρι από νωρίς έχει διαμορφώσει τη δική του μέθοδο για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών του και είναι πλήρως συνειδητοποιημένο.

Μια συνέντευξη της Μίλα Κούνις στο Entertainment Tonight αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για το ζευγάρι: μια πτυχή της οικογενειακής του ζωής που έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

«Δεν θα πάρουμε δώρα στα παιδιά μας τα Χριστούγεννα, είναι παράδοσή μας» δήλωσε η ηθοποιός και εξήγησε το λόγο στον αέρα της εκπομπής.

Ο λόγος είναι απλός: οι ηθοποιοί δεν θέλουν να μεγαλώσουν δύο κακομαθημένα παιδιά.

Οι παππούδες των παιδιών μπορεί να θέλουν να δείξουν την αγάπη τους μέσω των δώρων αλλά το μόνο που καταφέρνουν, σύμφωνα, με τους ηθοποιούς είναι να τα κάνουν άπληστα.

Τα παιδιά, όταν λαμβάνουν πολλά δώρα, φτάνουν στο σημείο να μην εκτιμούν τίποτα, δηλώνει η ηθοποιός που μαζί με τον σύζυγό της θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά με κοινωνικές ευαισθησίες και πνευματικές ανησυχίες.

«Παρακαλούμε τους παππούδες, αν θέλουν να προσφέρουν δώρα, να προσφέρουν μόνο ένα».

Οι ηθοποιοί πιστεύουν ότι τα παιδιά θα πρέπει να μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται αυτά που ήδη έχουν. Τόσο η Μίλα όσο και ο Άστον έζησαν παιδικά χρόνια με στερήσεις: μπορεί να η ζωή να τους χαρίζει πλέον απλόχερα όσα τους στέρησε σε μικρότερη ηλικία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά τους θα πρέπει να μην μάθουν από νωρίς την αξία του χρήματος.