Apimages
Apimages
NEW LOOK

Η Κέιτι Χολμς μόλις αποκάλυψε το νέο της αντρικό κούρεμα


Η 38χρονη Κέιτι Χολμς απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες να φοράει ένα μαύρο καπέλο. Η ηθοποιός όμως αναγκάστηκε να αποκαλύψει το νέο της κούρεμα καθώς έπρεπε να το βγάλει στον έλεγχο. 

Η Κέιτι Χολμς, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να κόψει τα μαλλιά της πιο κοντά. 

Μάλιστα, η 38χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ περνάει μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της καθώς ο εξωφρενικός όρος του Τομ Κρουζ έληξε πριν από λίγο καιρό.

Η γλυκιά Κέιτι, που έγινε γνωστή από την σειρά «Dawson's Creek», είχε υπογράψει έναν πολύ αυστηρό όρο διαζυγίου, ότι δεν θα βγει δημοσίως με κανέναν άνδρα μετά τον χωρισμό τους για πέντε χρόνια.

Πλέον η ηθοποιός μπορεί να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον Τζέιμι Φοξ. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Αυτή την φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να περπατάει μόνη της στους διαδρόμους του αεροδρομίου LAX.

Φορώντας μια μαυρόασπρη πλεκτή μπλούζα συνδυασμένη με τζιν και κόκκινα mule loafers του οίκου Gucci, η casual ντυμένη Κέιτι προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη. 

Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς στον έλεγχο του αεροδρομίου έπρεπε να βγάλει το μαύρο καπέλο της αποκαλύπτοντας έτσι το καινούργιο της αντρικό κούρεμα. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η ηθοποιός, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, έκοψε αρκετά κοντά τα μαλλιά της αφήνοντας τον αυχένα της εκτεθειμένο. 

Η αλήθεια είναι το να κόψει μια γυναίκα αγορέ τα μαλλιά της και να στερηθεί το μακρύ τους μήκος θέλει τόλμη και απ΄ ότι φαίνεται η Κέιτι Χολμς την έχει. 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image