Instagram
Instagram
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Iωάννα Τριανταφυλλίδου: Το πάρτι γενεθλίων με τους γονείς της και διάσημους φίλους


Στις 18 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκλεισε τα 32 της χρόνια και η προσωπική της «Πρωτοχρονιά» την βρήκε στο Los Angeles να κυνηγά το όνειρό της.

«Για μένα αυτό είναι η Αμερική. Η πιο μεγάλη δοκιμάσια στην οποία έβαλα ποτέ τον εαυτό μου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr η ηθοποιός.

Οι δικοί της άνθρωποι στηρίζουν έμπρακτα τα βήματά της στο εξωτερικό. Πριν από λίγες εβδομάδες, οι γονείς της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου ταξίδεψαν στην Αμερική για εκείνη. Με μια φωτογραφία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπο από την επίσκεψή τους στα Universal Studios.

Λίγες εβδομάδες μετά, όλοι μαζί γιόρτασαν τα γενέθλιά της. Ο ηθοποιός και σύντροφος της ηθοποιού Πάνος Βλάχος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Δημήτρης Γιαννέτος βρέθηκαν κοντά της και το πάρτι γενεθλίων-έκπληξη για εκείνη, ήταν το μεγαλύτερο δώρο.

 

 

It's always better when it comes as a #surprise !!! #birthday #party #23again #not #friends #family #loveu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις Οκτ 20, 2017, 3:38μμ PDT

«Ζώντας στο εξωτερικό, είναι φορές που νοσταλγώ την Ελλάδα, κυρίως τους δικούς μου ανθρώπους, και πολλές φορές που θυμώνω. Δεν θα εξηγήσω τους λόγους. Δεν έχω να πω κάτι πρωτότυπο που δεν γνωρίζουν, μάλιστα καλύτερα και πιο επώδυνα, όλοι όσοι ζουν ακόμα εκεί. Και θεωρώ γραφικό το να αναφερθώ στα αποτελέσματα της κρίσης. Θα αναφερθώ, όμως, στη νοοτροπία. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα με ζεστούς ανθρώπους. Παραμένει, όμως, μια πολύ μικρή κουκίδα, στάσιμη σε έναν κόσμο που κινείται ραγδαία. Και πρέπει να το έχουμε αυτό στο νου μας, κάθε φορά που ακκιζόμαστε με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που θα αντικρύσουμε σε κάποιο νησί,στις καλοκαιρινές διακοπές μας» έχει δηλώσει στη συνέντευξή της στο bovary.gr η ηθοποιός. 

Η φωτογραφία που η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες ποζάροντας με τους γονείς της. 

 

 

«Και καθώς τα χρόνια περνούν, μην ξεχνάς να ζεις το παρόν... Κάποτε το περίμενες ως το μέλλον σου και θα το αγαπάς όταν γίνει παρελθόν» έγραψε η ηθοποιός στην φωτογραφία που δημοσίευσε από το ταξίδι της στο Grand Canyon με αφορμή τα γενέθλιά της 

 

 

And as the years go by , don't forget to live in the present .. you were once looking forward to it as your future and you will cherish it when it becomes your past! #birthday #birthdaymood #moments #experience #memories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις Οκτ 18, 2017, 11:09πμ PDT