NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
24|10|2017 12:39
SHARE
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ναυπλιώτου - Ευαγγελάτου: Κομψές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Εκλεκτές παρουσίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το βράδυ της Δευτέρας.

Στην επίσημη προβολή της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, «Το τελευταίο σημείωμα» στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (σσ. η ταινία είχε ήδη προβληθεί σε επίσημη, προφεστιβαλική πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης) έδωσαν το «παρών» άνθρωποι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Παντελής Βούλγαρης τέσσερα χρόνια μετά την «Μικρά Αγγλία» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, συνυπογράφοντας το σενάριο με την Ιωάννα Καρυστιάνη.

Στο «Τελευταίο σημείωμα» μας μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Χαϊδαρίου, το διάστημα πριν την Πρωτομαγιά του 44’ και μας συστήνουν τα πρόσωπα πίσω από τα γεγονότα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου («Ουζερί Τσιτσάνης», «Μικρά Αγγλία»), στο ρόλο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο Γερμανός ηθοποιός Αντρέ Χένικε («Μια Επικίνδυνη Μέθοδος», «Pandorum», «Η Πτώση») ως Καρλ Φίσερ και η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ («Tyrant», «The Borgias») ως Χαρά Λιουδάκη.

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,  Μαρία Ναυπλιώτου και Κατερίνα Ευαγγελάτου ξεχώρισαν για την ενδυματολογική τους επιλογή.

Η ηθοποιός και η σκηνοθέτις επέλεξαν total black look.

Η διαχρονική δύναμη του μαύρου εξακολουθεί να είναι ασυναγώνιστη και μια «ασφαλής» επιλογή για κομψές, βραδινές, επίσημες εμφανίσεις. 

Η Μαρία Ναυπλιώτου επέλεξε μαύρο μίντι φόρεμα με μια διακριτική καρφίτσα και μαύρες γόβες. Το κόκκινο κραγιόν -αγαπημένη της επιλογή σε δημόσιες εμφανίσεις- συμπλήρωσε το look της. (Δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαρίας Ναυπλιώτου πριν από λίγες ημέρες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος»). 

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου φόρεσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με cropped τελείωμα και μαύρα lace up πέδιλα ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε nude τόνους.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency