NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΙΚ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κομψή εμφάνιση στη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι


Άνθρωποι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο βρέθηκαν στο Παλλάς την Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου για το «γαλλικό άγγιγμα» της Κάρλα Μπρούνι.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του «French Touch» (το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και περιέχει μια συλλογή με διασκευές γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά) της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, η Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσουν η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ολλανδία και οι ΗΠΑ. Η Κάρλα Μπρούνι ονειρεύεται οι άνθρωποι να ακούσουν τη μουσική της «όταν χαλαρώνουν και όταν ερωτεύονται».

Όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Παλλάς για την απολαύσουν, αφέθηκαν στη μουσική της και την καταχειροκρότησαν. Το βράδυ της Τρίτης 24 Οκτωβρίου, το «παρών» στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Μετά το φιλανθρωπικού χαρακτήρα προγραμματισμένο ταξίδι τους στην Αδελαΐδα και το Ντάργουιν της Αυστραλίας, θέλησαν να απολαύσουν την Κάρλα Μπρούνι και το νέο της μουσικό εγχείρημα. Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε για την glam-rock εμφάνισή της κλασικό, λευκό πουκάμισο, μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ζώνη με τρουκς, μαύρο τσαντάκι με κρόσσια, navy μοχέρ πουλόβερ και suede μαύρα μποτάκια.

Με ελαφρύ μακιγιάζ που τόνιζε διακριτικά τα χαρακτηριστικά της, ήταν μια από τις παρουσίες της βραδιάς που ξεχώρισαν για το στιλ τους.

Συνδυάζοντας μεγάλες τάσεις της σεζόν (το δερμάτινο παντελόνι, τα κρόσσια και τις ρίγες) η Τατιάνα Μπλάτνικ εντυπωσίασε με την απλότητα και τη λάμψη της.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency