apimages
apimages
30|10|2017 09:18
SHARE
SPOILER ALERT!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου «κέρδισε» το φετινό Halloween, σχεδόν χωρίς να ντυθεί


Η Γκούινεθ Πάλτροου αποφάσισε να γιορτάσει το Halloween. Και το έκανε με έναν πανέξυπνα αστείο τρόπο. 

Κι ενώ η βασίλισσα του Halloween στην Αμερική, Χάιντι Κλουμ, η οποία έχει παράδοση στα φαντασμαγορικά κουστούμια-υπερπαραγωγή, (φέτος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τη φετινή της αμφίεση παρά έχει δώσει μόνο ένα hint μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram), η 45χρονη ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop με ένα και μόνο αντικείμενο έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να φτιάξει την πιο έξυπνη στολή. 

Έχει πλάκα να ντύνεσαι ρόλος από ταινία. Πόσο μάλλον αν είσαι ο ίδιος ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε.

Έμπνευση ήταν ο ρόλος της στην ταινία Se7en (1995) στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ, υποδυόμενη τη σύζυγό του, Tracy Mills. Στην τελευταία σκηνή (προφανώς ακολουθεί σπόιλερ), ο Μπραντ Πιτ, στο ρόλο ενός ντετέκτιβ,  ερευνά την υπόθεση πολλαπλών φόνων από έναν serial killer (τον οποίο υποδύεται ο Κέβιν Σπέισι), λαμβάνει το κεφάλι της μέσα σε ένα κουτί. Πρόκειται για μια από τις πιο απροσδόκητες end scenes ταινιών που σε αφήνουν με κομμένη την ανάσα. 

Ε η Γκουινθεθ Πάλτροου ντύθηκε αυτή την σκηνή η οποία είναι μια από τις πιο εικονικές κινηματογραφικές σκηνές των 90's. 

 

Στο τελευταίο της ποστ στο Instagram τη βλέπουμε μέσα σε μια μπανιέρα με τον παραγωγό και σύντροφο της Brad Falchuk. Εκείνος έχει ντυθεί κατάδικος με μια πορτοκαλί στολή (όπως ο ρόλος του Κέβιν Σπέισι που τη σκοτώνει στην ταινία). 

Δεν έχει γράψει λεζάντα, αλλά έχει αρκεστεί σε ένα emoji κολοκύθας (το λαχανικό-σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου και του Halloween στην Αμερική). 

Διάβασε επίσης: Η Χάιντι Κλουμ για το Halloween εμφανίστηκε με πέντε κλώνους της!