H Chiara Ferragni, Φωτογραφία: apimages
H Chiara Ferragni, Φωτογραφία: apimages
ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Κιάρα Φεράνι: Η πιο διάσημη fashion blogger είναι έγκυος


Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες περί εγκυμοσύνης της πιο γνωστής και επιτυχημένης fashion blogger στον κόσμο. Η Ιταλίδα Κιάρα Φεράνι είναι πέντε μηνών έγκυος και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Η Κιάρα Φεράνι, μια από τις διασημότερες, πιο επιτυχημένες, όμορφες και ταλαντούχες μπλόγκερς στο χώρο της μόδας πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Η Ιταλίδα influencer και ο αρραβωνιαστικός της ράπερ Φεντέζ, ανακοίνωσαν πως σε 4 μήνες πρόκειται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Δες τι ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram:

 

Hey guys.. We're gonna be parents soon I'm 5 months pregnant now and we can't wait to meet baby raviolo Life is beautiful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις Οκτ 28, 2017, 9:06πμ PDT

 

 

 

Η Kιάρα Φεράνι έχει μετατρέψει το blog της, «The Blonde Salad», σε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση, με κέρδη σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

Από την έναρξη του «The Blonde Salad» το 2009 μέχρι σήμερα, έχει εξελιχθεί σε μία κοπέλα που κατάφερε να μπει δυναμικά στον χώρο της μόδας που πάντα την γοήτευε και να συνεργαστεί με μεγάλα brand, όπως η Guess.

Η βιομηχανία της μόδας την αγάπησε και την ανέδειξε ως μία από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της.

Εχοντας 11 εκατομμύρια followers, η Κιάρα κατόρθωσε να συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes με τις πιο ισχυρές και επιδραστικές προσωπικότητες του πλανήτη. 

Τον Απρίλιο του 2015, η ισπανική Vogue γοητευμένη από την ομορφιά και τη σπιρτάδα της ξανθιάς Ιταλίδας, τη φωτογράφισε και την έκανε την πρώτη fashion blogger σε εξώφυλλο της Vogue.

Για τη μητέρα της, που δούλευε στον οίκο Blumarine, αυτή ήταν μια στιγμή που θα την κάνει για πάντα περήφανη για την καριέρα της κόρης της.

Δείτε επίσης: Tι φοράνε το Σαββατοκύριακο 10 από τις διασημότερες fashion bloggers του κόσμου