Instagram
Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

Greeks do it better: Η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε το κοστούμι της catwoman και κατέκτησε το Instagram


Τα κοσμήματα που σχεδιάζει η Ευγενία Νιάρχου ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Το ίδιο και εκείνη. Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Παρίσι, δεν ξεχνά την Ελλάδα.

 «Μου αρέσει να ταξιδεύω γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και πιστεύω πως είναι κρίμα να μην ανακαλύπτεις μέρη, αν σκεφτείς ότι ζεις μόνο μια φορά. Το ταξίδι για μένα, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα το να πάει κανείς σ’ έναν εξωτικό προορισμό. Μπορεί απλά να είναι το ταξίδι σε μια άλλη περιοχή ή πόλη της χώρας σου. Το θέμα για μένα είναι ν’ ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις και να πάρεις όλες τις εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα άγνωστο για σένα μέρος» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Glow. 

Τον Οκτώβριο, η Ευγενία Νιάρχου έφτασε μέχρι το Κουβέιτ για να παρουσιάσει τις δημιουργίες της με επιρροές από τα στοιχεία της φύσης και της γης.

Η αγάπη της για τη μόδα που όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι έμφυτη μιας και οι γιαγιάδες της Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness υπήρξαν «style icons» της εποχής- και το ξεχωριστό στιλ της της χάρισαν μια θέση στη λίστα του «Vanity Fair» με τις πιο καλοντυμένες celebrities για το 2017.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ευγενία Νιάρχουν συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις καθημερινές «περιπέτειές» της.

Θέλοντας να γιορτάσει το Halloween, μεταμφιέστηκε σε catwoman.

 

 

Λίγο πριν την ανάρτησή της με το βίντεο της μεταμφίεσής της δημοσίευσε βίντεο με την Michelle Pheiffer στον ομώνυμο ρόλο.