apimages
apimages
H IBANKA ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ VIRAL ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ

Η αμήχανη στιγμή που η Ιβάνκα Τραμπ μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση


H Ιβάνκα Τραμπ για άλλη μια φορά προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, αλλά κανείς δε την πιστεύει. 

Η Πρώτη Κόρη της Αμερικής και σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ, πρόσφατα, ταξίδεψε στο Τόκυο για να μιλήσει στο WAW, το Παγκόμσιο Συνέδριο σχετικά με την ισχυροποίηση των γυναικών στο χώρο εργασίας και δεν παρέλειψε να εκφράσει το δριμύ της κατηγορώ για την σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος των γυναικών στο χώρο εργασίας τους (γκουχ, γκουχ). 

Εδώ να στείλω προσωπικά ένα φιλικό μήνυμα στην Ιβάνκα:

«Γλυκιά Ιβάνκα, αυτό που μας αρέσει σε εσένα είναι ότι δε σταματάς τις προσπάθειες, ότι λες αυτό που θέλεις, πιστεύεις και πρεσβεύεις κι ας κουβαλάς το επίθετο του πιο μισογύνη άντρα στην Αμερική».   Πέρα από την πλάκα, η ίδια προβάλλει συχνά τη θέση της υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά κανείς δε φαίνεται να συμμερίζεται τις καλές της προθέσεις.  Μάλιστα, όπως γράφαμε κι εδώ, προκειμένου να ενισχύσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να βελτιώσει την πρόσβαση των γυναικών επιχειρηματιών σε κεφάλαια στις αναπτυσσόμενες χώρες, ίδρυσε την Παγκόσμια Τράπεζα.

Σαφώς μπορεί να γίνει κατανοητό ότι η η ίδια μπορεί να έχει άλλες απόψεις από αυτές του Προέδρου της Αμερικής και πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ. Δεν είναι όμως εύκολα αποδεκτό. Κι αυτό γιατί το ίντερνετ όμως δεν συγχωρεί. Και βασικά δεν ξεχνά.

Τι δεν ξεχνά; Τις καταγγελίες που έχει δεχτεί κατά καιρούς ο Τραμπ για τον, χωρίς κανένα σεβασμό, τρόπο που έχει φερθεί στις γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεται τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά. 

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας. Η Ιβάνκα λοιπόν ανέβηκε με το ροζ ταγέρ στο βήμα για να μιλήσει μόνο που δε χρειάστηκε καν να πει κάτι για να αρχίσει το τρολάρισμα. Για αρχή έφτανε που η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια. 

 

 

 

 

Αυτό όμως ήταν το λιγότερο. Ας την ακούσουμε λίγο. 

 

 

Ενώ τα λέει ωραία, τόσο η ίδια, όσο και η κυβέρνηση Τραμπ για την οποία εργάζεται εφαρμόζουν πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ότι θέλει να προσπίσει. Οπότε, προφανώς, το Twitter θεωρεί ανειλικρινείς τις ιδέες της. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα λαχταριστά, ειρωνικά Tweets. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΧ αυτό το κορίτσι. Πώς τα καταφέρνει πάντα και γίνεται viral για τους λάθος λόγους .