© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ

Η Γκόλντι Χόουν στα 71 της χρόνια «έριξε» το stage με τον χορό της


Η ενέργεια της Goldie Hawn είναι αστείρευτη.

«Προστατεύει» τη νεανικότητά της κάνοντας αυτό που την εκφράζει. Σε πρόσφατη εκδήλωση στην οποία έδωσε το «παρών» στο Βeverly Hills ρωτήθηκε για το ποιο είναι τελικά το «μυστικό» της ανεξάντλητης ζωντάνιας της.

«Προσπαθώ να πίνω πολλούς χυμούς. Να γυμνάζομαι κάθε μέρα, έστω λίγο. Να βρίσκω στιγμές για εμένα μέσα στη μέρα. Να μένω για λίγο ήσυχη. Περπατώ και κάνω ποδήλατο. Διασκεδάζω όσο μπορώ».

Ενα βίντεο με την Γκόλντι Χόουν να επιδίδεται σε ξέφρενες χορευτικές φιγούρες κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου. Η ηθοποιός στα 71 της χρόνια δίνει ρεσιτάλ και και μας παρασύρει με το χορό της. Φορώντας μια μαύρη τουαλέτα και με τα μαλλιά της αφημένα στους ώμους, με χαλαρό κυματισμό, έλαμψε.

«You are the One that I Want». Το θρυλικό τραγούδι από την ταινία Grease που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή ξεσήκωσε την ηθοποιό και τους γύρω της. Με μια εντυπωσιακή, «αυτοσχέδια» χορογραφία η Γκόλντι Χόουν έγινε η απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι καλεσμένοι την καταχειροκρότησαν.

Το ίδιο κι εμείς...

H εμφάνιση της Γκόλντι Χόουν είναι απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός... 

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image