Αυτό το look της Σιένα Μίλερ καταφέρνει να συνδυάσει το class με το απόλυτα βολικό | 0 bovary.gr
Αυτό το look της Σιένα Μίλερ καταφέρνει να συνδυάσει το class με το απόλυτα βολικό | 0 bovary.gr
ΣΙΕΝΑ ΜΙΛΕΡ

Αυτό το look της Σιένα Μίλερ καταφέρνει να συνδυάσει το class με το απόλυτα βολικό


Γυναίκες με αυτοπεποίθηση ανοίγουν πάντα νέους δρόμους στο στιλ.

Οταν ξέρεις τι σου ταιριάζει, τι αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια με την εμφάνισή σου, τότε ναι, έχεις βρει τη «χρυσή τομή».

Η δημιουργία ενός κομψού στιλιστικού συνδυασμού είναι μια απλή υπόθεση όταν ξέρεις πού θα αναζητήσεις τα κατάλληλα κομμάτια.

Οι εμφανίσεις της καθημερινότητάς μας απαιτούν ευελιξία. Μια γυναίκα που αγαπά το κομψό στιλ και οι εμφανίσεις της έχουν ένα ιδιαίτερο προσωπικό αποτύπωμα είναι η Σιένα Μίλερ.

Ενα outfit της, ένα κυριακάτικο πρωί μας έδειξε έναν συνδυασμό-κλειδί για πρωινές- και όχι μόνο- χειμερινές εμφανίσεις.

Η Σιένα Μίλερ εμφανίστηκε με ένα καμηλό παλτό, μια ψηλόμεση γκρι παντελόνα, ένα cropped, μαύρο λεπτό πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια. Με τη συγκεκριμένη επιλογή της, η Σιένα Μίλερ κατάφερε να δημιουργήσει ένα casual chic look που μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε στιγμή μέσα στη μέρα.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Αναλύοντας το look της Σιένα 

Τη φετινή σεζόν, το παλτό δεν είναι μαύρο αλλά καμηλό. Το κλασικό αυτό και ουδέτερο χρώμα προσθέτει μια αίσθηση πολυτελείας σε κάθε εμφάνισή μας ίσως γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με οίκους υψηλής ραπτικής.

Ενα καμηλό παλτό μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλούς στιλιστικούς συνδυασμούς και να αναβαθμίσει τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Aυτό επέλεξε και για την εμφάνισή της η Σιένα. 

Το μαύρο λεπτό πουλόβερ συνδυάστηκε υπέροχα με την ψηλόμεση παντελόνα, που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο. Aπό την άλλη, τα sneakers που επέλεξε η Σιένα είναι τα παπούτσια που τα τελευταία χρόνια κάνουν «επέλαση» στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Κι όχι άδικα. Τα sneakers ταιριάζουν με όλα. Είναι στιλάτα, αναπαυτικά και μπορούν να φορεθούν στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα, ακόμα και στη βραδινή έξοδο. Οι street style σταρ δεν τα αποχωρίζονται και τα συνδυάζουν ακόμα και με luxury υφάσματα (βελούδο, διαφάνεια, μετάξι, παγιέτες, γούνα).

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το look της Σιένα 

Παλτό Ζara 

Παλτό Μango 

Παντελόνι Mango 

Παντελόνι Agnona 

 

 

Μαύρο Sweater Toteme

Adidas Stan Smith Leather Sneakers