Instagram/krotchy
Instagram/krotchy
SARAH MCDANIEL

Το μοντέλο με τη σπάνια πάθηση που σαρώνει στο Instagram


H διαφορετικότητα πάντα συναρπάζει. Πόσο μάλλον όταν μέσα από αυτή αναδεικνύεται η ομορφιά. 

Η Sarah McDaniel η οποία ίσως να ήταν άλλο ένα τυπικά όμορφο μοντέλο, αλλά έχει καταφέρει να γράψει ιστορία με το δικό της, μοναδικό σήμα καταυεθέν. Τα μάτια της.

Η 22χρονη Sarah έχει γεννηθεί με ετεροχρωμία της ίριδας, μια γενετική ανωμαλία που κάνει την ίριδα του κάθε ματιού να είναι διαφορετική από την άλλη. 

 

 

Έτσι το ένα της μάτι είναι καφέ-μελί και το άλλο μπλε. Το χαρακτηριστικό το οποίο, όπως είπαμε, θεωρείται γενετική ανωμαλία, μάλλον πλεονέκτημα έχει αποδειχθεί για τη Sarah (προφανώς). Τα μάτια της όχι απλώς δεν έχουν εμποδίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ, αλλά την έχουν απογειώσει αφού είναι το χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη «θάλασσα» με μοντέλα που υπάρχει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. 

Εν τω μεταξύ, πρέπει να είναι από τις λίγες γυναίκες που ο αντρικός πληθυσμός τις κοιτάει όντως στα μάτια (να τα λέμε κι αυτά).

 

 

Σύμφωνα με το Medicine.net, η ετεροχρωμία της ίριδας συμβαίνει 6 φορές στις 1000 γεννήσεις (αν με ρωτάτε, θα ευχόμουν να ήμουν μια από αυτές τις 6). Αυτό σε συνδυασμό και με τον ιδιαίτερα θηλυκό και πλούσιο σε καμπύλες σωματότυπο της, που της επιτρέπει να εργάζεται ως σούπερ μόντελ, καθιστά τη Sarah μια, γονιδιακά, εξαιρετικά τυχερή περίπτωση.   

Αρκεί να σας πούμε ότι στο Instagram, όπου θα τη βρείτε με το όνομα Krotchy, μετράει περισσότερους από 906.000 followers τους οποίους χαρίζει πολύ συχνά σέξι λήψεις της.