apimages
apimages
20|11|2017 13:04
SHARE
ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η Diana Ross ανέβηκε στη σκηνή των American Music Awards και απέδειξε ότι, στα 73 της, παραμένει θεά της μουσικής


Από τη δεκαετία του 60' μέχρι σήμερα, συνεχίζει να είναι θρύλος της μουσικής. Ενας θρύλος που όταν ανεβαίνει στη σκηνή συνεχίζει να κλέβει την παράσταση. 

Χτες το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν τα ΑΜΑ, Αmerican Music Awards (Βραβεία Αμερικανικής Μουσικής) στο Microsoft Theater του Λος Αντζελες και μια από τις παρουσίες που, αναμφίβολα, έκλεψαν την παράσταση ήταν αυτή της Diana Ross. 

 

 

Μετά από πολλά βραβεία, ευχαριστήριους λόγους και καλλιτέχνες που τραγούδησαν live on stage, η βραδιά κορυφώθηκε με την 73χρονη σταρ. Υστερα από μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της σταρ από την εποχή που ήταν front woman στο γυναικείο συγκρότημα The Supremes μέχρι σήμερα, η Diana Ross ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement (Επίτευγμα Ζωής) και, φυσικά, να τραγουδήσει. 

APimages
APimages

Στον ευχαριστήριο λόγο της δήλωσε ότι αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα αγάπης και «οικογενειακή υπόθεση» και, μάλιστα, κάλεσε επί σκηνής και όλη την οικογένεια της. Οι δεσμοί της με την οικογένεια της είναι κάτι παραπάνω από ισχυροί. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με σύσσωμη την οικογένεια της και στο κόκκινο χαλί φορώντας η ίδια ένα φόρεμα-υπερπαραγωγή. 

Στην επί σκηνής εμφάνισή της φόρεσε ένα μακρύ, μαύρο-σκούρο μπλε coctail dress το οποίο συνδύασε με μακριά γάντια και μια μωβ τούλινη εσάρπα ενώ τα μαλλιά της σχημάτιζαν τις χαρακτηριστικές τους μπούκλες. Για άλλη μια φορά μάγεψε το κοινό της τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ανάμεσα σε αυτές τα κομμάτια I'm Coming Out, Best Years of My Life και το (ανατριχιαστικό πια) Ain't No Mountain High Enough.
Το ακόμα πιο φανταστικό σε όλα αυτά ήταν και η συμμετοχή των εγγονιών της. Καθώς ερμήνευε το τελευταίο της τραγούδι, προσκάλεσε τα εγγόνια της να ανέβουν στη σκηνή δίνοντας στη στιγμή μια ακόμα πιο συγκινητική χροιά. Ο εγγονός της Raif-Henok Emmanuel Kendrick (ναι το παιδί με τα απίθανα φουντωτά μαλλιά) χόρεψε break dance ενώ εγγονή της, Jagger ήταν πιο ντροπαλή. Μαζί ήταν και τα ξαδέρφια τους.

Δείτε τη στιγμή εδώ 

 

 

 

 

 

Κι επειδή τα φετινά βραβεία AMA ήταν αφιερωμένα στην Diana Ross, αρκετοί καλλιτέχνες μίλησαν για εκείνη. Ανάμεσα τους και η Τέιλορ Σουιφτ η οποία είπε πως δεν γνωρίζει κανένα μουσικό που να μην έχει επηρεαστεί και εμπνευστεί από την ίδια. Πολύ δυνατή στιγμή ήταν και το μήνυμα από το ζεύγος Ομπάμα, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε βίντεο δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Άνθρωποι από 8 εως 80 ετών ξέρουν κάθε λέξη από τα τα τραγούδια της Diana ενώ αγαπιέται από ανθρώπους κάθε φυλής, υπόβαθρου και τρόπου ζωής».
 

Δείτε το μήνυμα τους εδώ.