apimages
apimages
22|11|2017 09:18
SHARE
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΜΑ

Δεύτερη φορά έγκυος! Η Κρίσι Τέιγκεν θα ξαναγίνει μαμά και το ανακοίνωσε με έναν πολύ αστείο τρόπο


Είναι μοντέλο, σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, λάτρης και συγγραφέας μαγειρικής και μητέρα της Luna που είναι μόλις ενός έτους. Μέχρι σήμερα. Γιατί σε λίγο καιρό πρόκειται να προστεθεί άλλο ένα μέλος στην οικογένεια της. 

Πρόκειται για μια celebrity που έχει εξαιρετικά στενή σχέση με το κινητό της και τους λογαριασμούς της τόσο στο Instagram, όσο και στο Twitter. Δεν διστάζει να εκφράζεται ανοιχτά σε αυτά, να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά να μιλάει και για όσα δεν της αρέσουν. Παράλληλα, έχει χτίσει μια τέτοια σχέση με τους φαν τους που τους ζητάει και χάρες. 

Η social media star, εδώ και αρκετό καιρό, έλεγε ότι με το σύζυγό της, θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους αποκτώντας κι ένα δεύτερο παιδί. «Ολοι είναι περίεργοι. Ρωτούν "Πότε θα το κάνετε; Πότε θα ξεκινήσετε τις διαδικασίες;" Έχει πλάκα, αλλά την ίδια στιγμή είναι τόσο ωραίο που απολαμβάνουμε τη Luna ως μωρό!», είχε δηλώσει η Κρίσι Τέιγκεν πριν από μερικούς μήνες. 

Τελικά, εγένετο! Η Κρίσι Τέιγκεν περιμένει δεύτερο παιδί και να πως το ανακοίνωσε στα social media. 

 

 

Στο βιντεάκι που ανέβασε πριν από λίγες ώρες, στο λογαριασμό της στο Instagram και στο Twitter, φαίνεται η μόλις ενός έτους Luna να βρίσκεται σχεδόν πάνω από την κοιλιά της ενώ ακούμε την Κρίσι Τέιγκεν να τη ρωτάει «Luna, τι είναι εκεί μέσα;». «Μωρό» απαντάει η Luna σε άπταιστα μωρουδιακά. 

Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το ποστ γράφει «It's John's!» («Είναι του Τζον») εννοώντας προφανώς τον συζυγό της Τζον Λέτζεντ.

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει σε Tweet της τον Ιανουάριο του 2017, το δεύτερο μωρό, έχουν «κανονίσει» να είναι αγόρι. 

Το αμέσως επόμενο ποστ μετά από αυτό της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της είναι ένα που δείχνει το νέο της κούρεμα. Το 31χρονο μοντέλο κόντυνε το μήκος τους και έκοψε και αφέλειες (μπορεί να το έκανε για να το γιορτάσει; Ποιος ξέρει;)

 

 

Επιστρέφοντας στην είδηση της εγκυμοσύνης, αυτή είναι η μόλις ενός έτους Luna που, από εδώ και πέρα, θα έχει το ρόλο της μεγαλύτερης αδερφής πια. 

 

 

Οσο για τον Τζον Λέτζεντ, ο ίδιος, μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό People είχε αποκαλύψει ότι προσπαθούν για δεύτερο μωρό και ελπίζουν ότι θα έρθει σύντομα. Επιπλέον απαντώντας στην ερώτηση πως πίστεύει ότι θα είναι η Luna σαν μεγαλύτερη αδερφή είπε το εξής: «Δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ γλυκιά και της αρέσει να μοιράζεται οπότε, αν όλα πάνε καλά, έτσι θα παραμείνει».