Apimages
Apimages
AVA PHILLIPPE

Η κόρη της Ριζ Γουίδερσπουν έκλεψε τις εντυπώσεις στο χορό των debutantes


Η κόρη της Ριζ Γουίδερσπουν και του Ράιαν Φίλιπ μεγάλωσε και έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στην υψηλή κοινωνία μέσα από το χορό των debutantes, που γίνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι. 

Η 18χρονη Αβα Φίλιπ πήγε στο γνωστό ξενοδοχείο Peninsula και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ρομαντική τουαλέτα της, του γαλλικού οίκου Giambattista Valli Haute Couture.

H κόρη της Ριζ Γουίδερσπουν ήταν ανάμεσα στις 20 κοπέλες-debutantes οι οποίες παρευρέθηκαν σε αυτό το glamorous event (Le Bal des Débutantes) και μία από τις 6 Αμερικανίδες που έκαναν το ντεμπούτο τους στην υψηλή κοινωνία του Παρισιού. 

Δείτε κι εσείς το βίντεο, όπου χορεύει με τον 19χρονο Maharaja του Jaipur, Padmanabh Singh και θα συμφωνήσετε ότι έκλεψε την παράσταση.

Δείτε εδώ:

 

Le Bal first waltz with @avaphillippe #thepeninsulaparis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Peninsula Paris - Official (@thepeninsulaparis) στις Νοέ 25, 2017, 3:51μμ PST

 

 

O début da filha Legally Blonde! S.A., o Marajá Sawai Padmanabh Singh de Jaipur, acompanha Ava, filha de Reese Witherspoon e Ryan Philippe, que debuta também esta noite @lebal.paris @thepeninsulaparis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Astuto (@brunoastuto) στις Νοέ 25, 2017, 1:43μμ PST


 

Ava & Reese @lebal.paris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Astuto (@brunoastuto) στις Νοέ 25, 2017, 3:49μμ PST


 

A valsa do Marajá de Jaipur com a filha da estrela de Hollywood: um conto de fadas o Baile das Debutantes de Paris @lebal.paris no @thepeninsulaparis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Astuto (@brunoastuto) στις Νοέ 25, 2017, 3:57μμ PST

 

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι των δύο ηθοποιών, Ριζ Γουίδερσπουν και Ράιαν Φίλιπ, γνωρίστηκαν στην ταινία Cruel Intentions (Eρωτικά Παιχνίδια) όπου συμπρωταγωνιστούσαν και έμειναν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2007. 

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη ομοιότητα της Ριζ Γουίδερσπουν με την κόρη της που έγινε 18 χρονών