Instagram/philippamathews
Instagram/philippamathews
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

To supermodel των 90s Φιλίππα Μάθιους συνεχίζει να περπατά στις πασαρέλες ακόμα και μετά τα 50


Υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα την δεκαετία του '90 στη χώρα μας. Η Φιλίππα Μάθιους έγραψε ιστορία με την ομορφιά της και έκανε πολλούς άντρες να παραμιλάνε στο πέρασμά της.

Ηταν από τα μοντέλα που κάθε Ελληνας σχεδιαστής ήθελε να έχει στις επιδείξεις του. Η ξανθιά Αυστραλέζα καλλονή έκανε καριέρα στη χώρα μας, πόζαρε στο εξώφυλλο πολλών περιοδικών και είχε γίνει η ανδρική φαντασίωση για πολλούς.

Της άρεσε να κάνει διακοπές στη Μύκονο και να διασκεδάζει με φίλους στην τότε κοσμική Αθήνα που γνώρισε μεγάλες δόξες. Μαζί με τη Βίκυ Κουλιανού αποτέλεσαν το πιο εκρηκτικό δίδυμο του εγχώριου μόντελιγνκ.

Αφησε εποχή με το όμορφο πρόσωπό της, αλλά και το εκπληκτικό κορμί της. 

Η Φιλίππα Μάθιους έζησε για πολλά χρόνια στη χώρα μας και παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη. Μετά από κοινή απόφαση το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αυστραλία με τα δυο τους παιδιά. 

Δείτε κάποιες στιγμές από την δεκαετία του '90 που έχει αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram:


 

TBT.... Memories of Summer in Mykonos .... 90's. #summer #greece #ellas #mykonos #ilovesummer #imissgreece #cantwaittogoback #summer2017 #1love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philippa Mathews (@philippamathews) στις Σεπ 21, 2016, 8:29μμ PDT


Η Φιλίππα Μάθιους άφησε το στίγμα της στις ελληνικές πασαρέλες. Τότε που η μόδα και το ελληνικό μόντελινγκ ήταν στο ζενίθ του. 

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο από την επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου με guest star την Κλόντια Σίφερ:

Εμείς την ψάξαμε και βρήκαμε το προφίλ της στο Instagram και σου δείχνουμε κάποιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της.

Η Φιλίππα Μάθιους παραμένει ακόμα και σήμερα μία πολύ γοητευτική γυναίκα. Σήμερα ζει στην πατρίδα της την Αυστραλία ελεύθερη και ωραία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Μαστοράκης, Τζούμας, Μπαλατσινού, Τσαουσόπουλος στο πρώτο βίντεο του Star Channel το 1993