Apimages
Apimages
OYTE ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

Η Αριάννα Χάφινγκτον δίνει τη λύση σε όσες γυναίκες δεν ξέρουν τι να φορέσουν στη δουλειά


Για τις περισσότερες γυναίκες o συνδυασμός των ρούχων που κάνουν το πρωί για να πάνε στο γραφείο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για την ισχυρή κυρία Αριάννα Χάφινγκτον είναι όμως παιχνιδάκι.

Ο διαθέσιμος χρόνος που έχουμε το πρωί για να ετοιμαστούμε δεν είναι αρκετός με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε στιλιστικά λάθη.

Μάλιστα σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί, σε μία συνηθισμένη ημέρα οι γυναίκες που ετοιμάζονται για το γραφείο θα χρειαστούν 14 λεπτά για να διαλέξουν τι θα φορέσουν, ενώ οι άνδρες μόλις 9 λεπτά.

Ενώ οι άνδρες μπορούν να επαναλάβουν εύκολα το ίδιο κοστούμι χωρίς να το αντιληφθεί κανείς (όπως έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για 8 χρόνια), οι γυναίκες ξοδεύουν συχνά υπερβολικό χρόνο και χρήματα για να βρουν μια φρέσκια, κατάλληλη ενδυμασία για το χώρο της εργασίας τους.

Η ισχυρή κυρία Αριάννα Χάφινγκτον, γνωστή και ως «τιτάνας του διαδικτύου», προτιμά να μην κάνει κάτι τέτοιο και δίνει την απόλυτη λύση σε όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν ξέρουν τι να φορέσουν στο γραφείο.

Σημειώνεται ότι η 67χρονη, γεννημένη στην Αθήνα, πέτυχε το απόλυτο success story στην Αμερική, ιδρύοντας το ειδησεογραφικό site Huffington Post, το οποίο πούλησε τον Φεβρουάριο του 2011 στην AOL αντί του ποσού των 315 εκατομμυρίων δολαρίων. 

«Οι άνδρες έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Δεν χρειάζεται να σπαταλούν την ενέργεια που συνήθως ξοδεύουμε εμείς οι γυναίκες», σημείωσε η Αριάννα Χάφινγκτον. 

Εξήγησε ότι προτιμά να ξοδέψει την ενέργεια της για επιχειρηματικές αποφάσεις απ' ό,τι για αποφάσεις που αφορούν τα ρούχα - μια φιλοσοφία που υιοθέτησε επίσης ο Steve Jobs και ο Mark Zuckerberg.

Οπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram είναι πάρα πολλές οι εκδηλώσεις όπου φορά το ίδιο φόρεμα και μάλιστα βάζει το hashtag #repeats.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Έρευνα αποκαλύπτει τα 5 ρούχα που απαγορεύεται να φορέσεις στο γραφείο