The HOUSE of DRAMA
The HOUSE of DRAMA
ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ηοuse of Drama: Ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές του «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο»


Νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναδείχθηκαν οι House of Drama. Η χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με μοναδικό ταλέντο εντυπωσίασε το κοινό στον μεγάλο τελικό του σόου.

Το θέμα τους ήταν εμπνευσμένο από την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα και έμοιαζε με ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενώ περιείχε εντυπωσιακή χορογραφία, αλλαγές κουστουμιών και μουσική.

Οι χορευτές εντυπωσίασαν κριτές και κοινό με το νέο act που εκτέλεσαν επί σκηνής, ενώ οι θεατές που βρίσκοταν στο στούντιο δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους.

O χορογράφος της House of Drama, Μάριος Μυλτιάδου, γεννημένος στην Λευκωσία της Κύπρου είναι ένας νέος με όραμα, έμπνευση, ανησυχίες και αστείρευτο ταλέντο. 

Σκοπός της ομάδας είναι να παρουσιάζουν κάθε φορά κάτι που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά και να περάσει ένα μήνυμα.  

Η χορευτική ομάδα έχει πάρει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο. Το 2014 κέρδισαν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό HipHopInternational στην Ελλάδα και εκπροσώπησαν την χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό στο Λας Βέγκας. 

Δείτε μερικά βίντεο για να τους γνωρίσετε:

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε την εμφάνισή τους στον τελικό του «Ελλάδα Εχεις Ταλέντο»:

 

Διαβάστε επίσης: Απίθανη στιγμή στο «The Voice»: O διαγωνιζόμενος που έχει ολόιδια φωνή με τον Πάνο Μουζουράκη