shutterstock
shutterstock
12|06|2017 13:11
SHARE
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

Γυναίκα δηλώνει πως θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της ως ομοφυλόφιλα


Ένας άντρας έγραψε το πρόβλημα του σε μια online κοινότητα προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για να διαχειριστεί τις «παράλογες», όπως τις χαρακτηρίζει, επιθυμίες της γυναίκας του σχετικά με την ανατροφή των παιδιών τους. Και, προφανώς, πήρε viral διαστάσεις.

«Με τη γυναίκα μου, σχεδιάζουμε να κάνουμε το πρώτο μας παιδί σε περίπου ένα χρόνο. Συμφωνώ στην ιδέα του να τα μεγαλώσουμε με έναν μη στερεοτυπικό, παραδοσιακό τρόπο, αλλά με πιο ανοιχτό μυαλό, αλλά δεν συμμερίζομαι καθόλου τη δική της επιθυμία: Δηλαδή να τα μεγαλώσουμε σαν να μην ανήκουν σε κάποιο συγκεκριμένο φύλο. Δεν μπορώ καν να ορίσω πως μπορεί να μοιάζει ένα άφυλο παιδί και τι χρειάζεται να κάνεις για να το «φτιάξεις» έτσι», γράφει.

«Ωστόσο, η γυναίκα μου επηρεασμένη από τους ομοφυλόφιλους φίλους της (τόσο άντρες, όσο και γυναίκες) θέλει τουλάχιστον ένα από τα παιδιά μας να γίνει ομοφυλόφιλο. Ναι, εννοείται πως ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία και δεν έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιο από τα παιδιά μου γεννηθεί ομοφυλόφιλο, αλλά δεν θέλω να το πιέσω κιόλας! Νιώθω πως αν αυτό γίνει εξαναγκαστικά, μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στον ψυχισμό του» , εξηγεί ο σύζυγος δηλώνοντας την αγανάκτηση του.

Shutterstock
Shutterstock

Ο ξεκάθαρα θορυβημένος σύζυγος απευθύνθηκε σε μια online κοινότητα για να ζητήσει συμβουλές σχετικά με το πως πρέπει να διαχειριστεί το θέμα.

«Μου φαίνεται ότι είναι κάπως ακραίο να πιέσεις ένα παιδί να μεγαλώσει ως άφυλο, θα τραυματίσεις την σεξουαλικότητα του. Πως μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση; Όντως η γυναίκα μου είναι υπερβολική ή μπορεί κι εγώ να σκέφτομαι πολύ λάθος; Πως μπορώ να την προσεγγίσω για να της εξηγήσω τη θέση μου;», έγραψε και, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε μια θύελλα αντιδράσεων.

Άλλος χαρακτήρισε το θέμα ως παιδική εκμετάλλευση, άλλος είπε ότι και οι δύο θα πρέπει να απευθυνθούν σε έναν ειδικό για συμβουλευτική γονέων και ένας άλλος, κρίνοντας πως όλο αυτό είναι εντελώς μη υγιές, τους παρότρυνε να μην κάνουν καθόλου παιδιά.

Ίσως την πιο ψύχραιμη και «σωστή» (αν μπορεί να θεωρηθεί μια άποψη σωστή ή λάθος), γράφτηκε από έναν που δεν ξέρουμε αν είναι ειδικός, αλλά είχε ένα πολύ σωστό επιχείρημα για να στηρίξει την άποψη του.

«Η όλη ιδέα του να πιέσεις ένα παιδί να γίνει γκέι ή άφυλος, είναι το ίδιο λάθος με το να πιέσεις έναν ομοφυλόφιλο να γίνει στρέιτ. Δεν έχουμε περάσει ολόκληρες δεκαετίες που μαχόμαστε γι’ αυτό; Και τώρα πάμε να κάνουμε το αντίθετο;».

Εσείς τι λέτε;